Valentine's day and Chinese New Year


14/2/2010 is a great and Lovely day for a couple person.. yelah kan orang kata Bulan berkasih sayang.. So tarikh tue la mereka akan meluahkan perasaan masing2..cehh.. :P Kadang2 mereka akan bg present like red flowers, chocolate and hadiah2 yg very sentimetal lah.. Sapa2 yg bercouple mesti ade kan dpat hadiah2 mcm tue pada hari tersebut. I know, this is not our culture rights? but we just nak tunjukkan rase ksih syang je kan.. x ade ape2 sbenarnye.. Lagi pon, bukan takat ngan pasangan je nak tunjuk ksih syang, dengan Parents, sahabat andai, sedare mare ke and sape2 je lah yg berade dekat ngan kite...Betul x? kalo btul kasi tunduk u punya kepala! HAHA..kiddin je la oi! :P



Tak lupe pada tarikh tersebut itu juga warge chine menyambut hari Tahun Baru China..nahh dpat la aku cuti seminggu..gahh syok uu.. :P ..
Si bapak aqu pulak mula la boss die nak bagi buah limau bebanyak kat die..

kalo takat 1 plastik bleh la lagi, tapi x sangka plak aku, sekali 2 kotak bai bos die kasi..ayoo.. nie stock utk 1 bulan ke hape?? lame2 muka pon dh mcm buah limau.. hah no toment.. :P

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen