Ouchhhh...Badan suda sakit La incik !!!!!!

Macam mana nie..adehhh.. denyut2 dah badan aku nie..sengal2 pon de gak nih.. td ade gak gi jumpe dokteres..suruh die check ade ape kat badan aku nih...kot2 de haiwan tengah berlari-lari ke kan..kan..(mengarut suda aku)...tapi beliau cakap x ade ape2 pon, mungkin sebab aku salah ketiduran ke...haha..And then beliau bagi la ubat sapu kat aku...hmmm....
Nasib baik die x enject kat aku...dah la aku takut sama itu jarumm..waaa..xnakkk!! haha!


eeeeeee.... seram aku tengok jarum tuu... nasib baik la x di enject sama itu dokter...
Balik umah terus menyapukan ubat sapu kat skin aku yang kesengalan td tu.. then aku rase sejuk lak bile kene sapu ubat tu...huhu..ade menthol ker?? bia betoi..huhu.. tapi aku masih rase denyut2 la badan aku nih..adehhh...x tau dh nak buat pe...hmm

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen