TensioNN!!



I don't know why i'm still thinking about you?! Sedangkan kite sekarang hanyalah kawan2 biase je... I know before this we are close friend the best, understanding each other, take care each other but know, bila kita tiada lagi hubungan apa2, why i'm still cannot forget you? or becoz i'm still loving you? Argh tension nyer...

Kalo bleh, aku x mahu pon nak pikir nie semua tp kenapa aku still ingat kat die?? ishhh..bende dah berlalu, wat pe nak pikir2 lagi.. Aku x taulah napa kepale otak aku nie teringat-ingat kat die.. Aku x nak lar tension2 mcm nie..

Aku nak selalu happy and ceria2 jer dalam hidup aku.. Please la my God!!! please remove him at my head!!

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen