Kantoi ?

Tengah2 boring nie, aku saje je rekod my voice utk nyanyi satu lagu yang aku rase best..so tanpa buang mase, aku pon rakam la suare ku dan akan menyumbangkan di sini..haha...
Lagu Kantoi nie mengingatkan aku mase mula2 bercinta ngan satu mamat yang aku suka la...
Agak lame jugak la aku couple ngan die....and then ade satu mase 2, aku dpt tau die ade scandal ngan pompuan lain....depan mate aku pulak 2..ciss...bedebah punye jantan.... dlm bz2 ko, mcm nie ko buat kat aku... So, kesabaran aku dh ilang mase 2, aku ape lagi, gi dekat2 kat die nan pompuan 2, skali aku bg cop baik punyaa kat pipi die...HUH! sape sruh die curang ngan aku..rasakan penangan sulung dr ku..hahahah.....memang ta bley bla langsung...

Die ingat die bgus sgt laa...market hensem la konon2 nya...pirahh..aku x heranss laa....
Die ingat gurl mcm aku x leh scandal ngan laki lain ? sory ok...i also can la....
Ok2..now kita forget it about this, just enjoy this sing yang aku telah rakam selama 1 mnt lebih nie k..Kalo korang rase x sedap voice aku nie, lantak la . . . .Do i care ? huh...





Well, tu jelah aku dpt kongsikan ngan korang. . . Kalo bnyak2 kang nti bosan la pulak kan..so short2 je story aku nie....malas aku nak melebar-lebarkan word aku.. so guys....see u next time daaaaaaaaa. . . . . =3


Lirik kantoi

Semalam I call you,
you tak answer.
You kata you keluar pergi dinner.
You kata you keluar dengan kawan you.
But when I called Tommy he said it wasn't true.
So I drove my car pergi Damansara.
Tommy kata maybe you tengok bola.
Tapi bila I sampai you, you tak ada.
Lagilah I jadi gila.

So I called and called sampai you answer.
You kata sorry sayang tadi tak dengar.
My phone was on silent, I was at the gym.
Tapi latar belakang suara perempuan lain.

Sudahlah sayang, I don't believe you.

I've always known that your words were never true.
Why am I with you, I pun tak tahu.
No wonderlah my friends pun tak suka you.

So I guess that's the end of our story.

Akhir kata she accepted his apology.
Tapi last last kita dapat tahu she was cheating too.
With her ex boyfriend's best friend - Tommy.




p/s : cubelah scandal2 ngan org lain. . . last last. . kantoi suda..ahakss.. padan muke . .!

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen