Frust !!!!



Lepas balik dari jalan- jalan kat Berjaya Timesquare aku pon terus balik.. Penat lah, sebenarnya mahu mencuci mata aja kat sana.. mana lah tahu ada baju- baju yang keluaran terbaru ker kan kan..hehe.. Kalau nak beli memang sekarang nie tengah bulan kering, hanya mampu meng'usha2' aja..


Setiba nya aku di Kl sentral, teringin pulak nak makan ayam KFC..huhu so aku pon pergilah kat sana, selesai aje aku eating, nak pulak surf internet, aku pon buka la laptop ISUS nie, and then bila nak connection, tibe- tibe aku blank sekejap, aik, macam mana nak connect nie? check wireless available tapi still tak boleh connect...

Ish macam mana entah lah, kata kat KFC nie ada wifi, tapi mana wifi nya? surf internet tak jugak keluar- keluar Facebook aku nih!!
Adehh, macam mana nih? aku nak sangat surf nie!! aduh, frust aku macam nie!! Last- last aku terus shut down laptop aku, lepas itu aku terus 'mengangkat' kaki dari restoran KFC tu...

Frust punya pasal sebab tak dapat nak surf internet walau sekejap... Aku ni tak la pandai sangat, nak menanya segan la pulak..huhu..jadi aku terus balik rumah.. Tak payah nak pening- pening kan kepala..


End of story. surf kat rumah sudaa..haha..apa guna broadband TM net kalau tak pakai..betul tak ??




0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen