Dapat Award lagi

Hari Raya Qorban mesti kita sibuk nak tolong mak kita masak kan?
ada yang masak rendang daging ker, kari daging ker, kurma daging ker, asam pedas daging ker kan yelah dah kata qorbang daging, lembu pulak kan..
Jadi tak kisah lah masakan apa.
Tak complete kalau tak disertakan dengan nasi empet and kuah kacang atau lontong ker, ketupat palas or ketupat nasi ker, dodol ker..
wahh raya sakan gitu ...hehe

Di kesibukkan itu jugak aku mengambil kesempatan untuk 'mengusha' blog aku,
mula-mula macam biasa jer..
Tapi jenguk kat shoutbox tetibe aku di tag oleh si gadis yang comei nie kan..
ala si budak cekelat tu..korank mesti kenal kan kan kan? hehe
kalau ada sesiapa tak kenal tu, buat-buat kenal je lah tak pon pergi je kat blog si budak cekelat tu.

Hoyeh dapat lagi award, fuh macam x caya jer..hikhik..tenkiu la sanad eh bahasa per tu?? bukan sanad tapi sangat..haha..teruk punya tatabahasa..
tenkiu la sangat-sangat ye budak cekelat sebab bagi award kat nana



jeng jen jeng ini la dia


ok sekarang nana nak tag pulak kat kawan-kawan nana :

Alia Laila
Maya
Asy
Imah
Yuna

So dah penat dah menaip and tag mentag nie, nana nak sambung kerja lagi.
banyak kot kerja-kerja kat dapur nak kena finish already..pinggan mangkuk nak kena cuci.
baju nak kena basuh lagi..
Ok la, korank jaga diri elok-elok yer, makan-makan jugak, sembang-sembang jugak kesihatan pon kena diutamakan.. ok bye-bye dear all..muaahh :)

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen