Single Terbaru Hujan


Akhirnya hujan telah pon mengeluarkan Album single terbarunya iaitu Inspektor Remos kian menjadi bualan ramai dan hangat di pasaran,

1st time mendengar lagu ini, waa sangat best, rancak dan happening, *happening kew?? haha..
Jadi korang pon patut mendengar juga lagu dari hujan nie, khususnya bagi peminat-peminat hujan, Tak rugi pon kalau anda membeli single terbaru hujan nie, lagu nya pon best.

Oh ya, lupa pulak nak kasi tau, aku ada juga buat editing video tersebut khas untuk peminat lagu hujan la k..haha yang tak minat pon kalau nak dengar pon boleh jugak, di alu-alukan..hehe





Selamat menonton dan leave ur comments k..tata :)

2 kaki komen

Hanis Azla said...

suka tgk noh dgn penampilan barunya yg berambut pendek.. nmpak sgt cool..

nora said...

pelik sikit? pelik banyakk, huahuahauhua

Klik Sini Untuk Komen