Black Mentor dengan Shila OIAM ??


Panas, panas, panas, !!! Panas apa? bukan panas disebabkan terkena cahaya matahari, tapi panas mendengar cerita konon-kononnya Black Mentor pemenang realiti Tv terkenal iaitu Mentor tunjuk ajar ku sifu tu ada hubungan dengan anak penyanyi tak kurang popular jugak la, iaitu Andy lala, korang semua kenal sapa ana si Andy Lala?? haa sapa lagi Shila OIAM tu lah, Program realiti jugak tapi beliau hanya mendapat tempat ke 3, *(kot)

Hubungan apa tu?? haa denga cerita la bukan aku yang buat cerita nie tau, daripada kawan-kawan aku jugak, mereka cakap black dengan shila ni bercouple, ha couple dah ker? wah black, habis macam mana dengan kekasih hati black tu? dah clash ker? ish3, biasa la kan , dah terkenal di tanah air mesti boleh berpasangan dengan sapa sahaja, kebanyakkan artis-artis memang macam tue, tak hairan la kes yang terjadi pada Erma hashim yang clash dengan Nabil (Raja lawak) disebabkan orang ketiga.. Korang tau sebab apa mereka putus hubungan kan kan? so aku tak mahu lah membebel dah pasal hal mereka.

Nak dikatakan mesra juga la hubungan Black dengan shila nie, sampaikan tengok wayang pon bersama-sama, tapi mereka tak berdua saja, shila ada juga bawa ibu dan adiknya manakala black invite kawannya turut sekali tengok wayang.

Ada satu topik lagi ha nak tau apa? Di restorant mc'Donald Midvalley megamall, masa mereka bersama untuk meng'oder makanan sempat mak shila amanahkan untuk menengok-nengokkan anaknya pada si black, dan si black dengan bangganya menjawab ''ok mak, jangan risau''
haaa 'mak'??? ceng ceng ceng...tettttttt!! hahaa..oh my gosh, betul ke ni apa yang ku dengar??
bukan main lagi ko ye black, belum jadi menantu si Andy lala jangan pulak ko berangan yer..hahaha.. yang si shila ni pulak sempat mencuit manja kat lengan black gitu, wah mesra ye korang, jangan lupa korang tu artis, kalau lebih-lebih orang akan fikir korang ada apa-apa, nanti ada pula masuk paper tentang korang berdua, atau korang memang suka publisiti macam itu?? haha..

Entahlah aku hanya mendengar sotset orang bercerita kepada aku, terpulang kepada anda semua mahu percaya atau tidak, sama ada fakta atau auta aku pon tak tahu jugak...

ok la semua, sekian saja cerita aku nie, kalau ada apa-apa yang tak puas hati, jangan segan silu untuk komen kat box komen di bawah ini yer...salam, bye2.. peace no war!

10 kaki komen

najihah sahami said...

waa..black ngn shila??psst..nana lak ngn spe??hehe

n@m@n said...

aik..peliknya gambar shila ?

Amirrah Zawani said...

oh yea ka...
black ngn shila ok la tu..

tomatokering :) said...

hohoho :D

PendekarPetai said...

black ialah 2 pupu aku... tak dgr g lak cite pasal nie... hehe

Nuf4u said...

ziarah ala Hijrah...syukran...

Marlina Roslee said...

Biar btl...

scLet0r said...

hah.? black dgn sheila..?! ..
aish !! jeles uh ~

Gadis Kampung said...

betul ke diorang couple?bagus la...semoga kekal...

nora said...

leh jadi reporter mwlodi nih

Klik Sini Untuk Komen