Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


Ok aku nak join contest nieh, korang pon nak join? boleh jer ikut syarat2 dia ok :)


Syarat-syaratnya:
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia. ( op coz ade blog and warganegara malaysia)

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! ( Done)

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". ( dah follow)

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya. (Done)

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.


6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini. (Done)

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011


Nak tau apa hadiah-hadiah nyer, ok scroll down bebeh

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Hadiah pertama :
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel

Hadiah kedua :
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

Hadiah ketiga : Telekung Travel


Sumpah beb, hadiah semua sangat cantik weh, kalau dapat satu bleh bagi mak aku pakai dulu...huhu

jadi jangan lupa join la ok, sudi-sudi ler ^_^

3 kaki komen

Hanis Azla said...

harap2 boleh menang.. good luck sis.

Marlina Roslee said...

Tq dear...

Mama Kembar 3 said...

Salam Nana. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)

Klik Sini Untuk Komen