Sambutan Hari Jadi Sayep


Di raikan hanya ala kadar bersama Ibu saya yang terchinta dengan adik laki-laki ku yang mushuk bebeno..haha :P


2 December 2010, genaplah umo sayep yang ke 23, haih apsal la copat betul masa belalu ni jang? ese ase ese mudo je ase kan kan..haha. Aduy dah tu-o aku gupenyew, pojam celik pojam celik nampak antu eh eh bukan pojam celik pojam celik dah bulan december, tahun dopan dah 2011, nape tak 2009 ke? 2008 ker? hahaha..tetibe je nak umo makin ke bawah, ( *tak sodar diri lagi dah tu-a)

Tahun ini tak de la sambut dengan besar-besar macam dahulu kala yang satu jiran dan satu rumah dan satu saudara mara sepupu sepapat datang meraikan hari kelahiran ku, walaubagaimanapun sambutan tahun ini kira syukur alhamdulillah la, ada juga adikku yang sudi mudi mengingati tarikh lahir ku pada 2 december(semalam).

Walau hanya kek saja dihadiahkan oleh nye namun aku merasa sangat gumbira yang tak terkata kata. Thanks ye dik sayang k0 walau sebenarnye k0 tak sayang aku pon..haaha ( cedey)



ini dia kek diberi nama Blackforest Cheese cake
dr Secret's Recipe

(sooooo delicious wehhhh)




Lagi satu nih, aduy pantang betol aku bile tetibe mengspoilkan mood aku nih kan..x beradab betiuh huh nyampak gedikses pon ader gak si adik aku nih
dok best tangkap gamba di nyeb0k pulak nak bergambaq, haih rimas ese di bueknyo..aduy

ni gamba dia sebelum aku belum tiup lilin kek lagi, nyampases !


ko lapow ker dek?? aduy ponin aku


Haaha, macam-macam pe'eL betul la adik ku sorang nie, takpe lah asalkan aku dan dia happy go yeppy ye dek? huhu.
Aku harap tahun nie dan tahun depan dapatlah menjadi seorang yang lebih matang dan sukses dengan apa yang aku lakukan, lebih maju, lebih berkeyakinan, lebih bermotivasi..cewahhh wah wah..huhu



7 kaki komen

Iris Asli said...

awak cantek! happy belated 23th birthday! =)

Marlina Roslee said...

Hepi belated birthday nana..

fyka:) said...

hey, heppy birthday yaa. hope panjang umo n happy always:)

Rt-qaH said...

yunk happy belated bufday..*kisses n hugges*

NuR 'aQiLaH said...

epi besday!!

yeay da tua. ekeke :P

Qaseh dalia adelia said...

hepy besday wpun wish lambat dear soryy

blogger said...

happy bufday

Klik Sini Untuk Komen