Just For Laugh :DD



I wrote your name on sand, it got washed

I wrote your name in air, it was blown away, then
I wrote your name on my heart and I got heart attack

God saw me hungry, he created pizza
He saw me thirsty, he created Pepsi
He saw me in dark, he created light
He saw me without problems, he created YOU.

Twinkle Twinkle Little Star
You should know what you are
And once you know what you are
Mental hospital is not so far

The rain makes all things beautiful,
the grass and flowers too
If rain makes all things beautiful,
why doesn't it rain on you?

Roses are red, violets are blue
Monkeys like you should be kept in zoo
Don't feel so angry you will find me there too
Not in cage but laughing at you.

When your life is in the darkness,
pray to God ask him to free u from darkness
And if after you pray and you are still in darkness,
please pay your ELECTRICITY BILL.

What is this Feeling ?? arghh !!


Bangun pagi teringat kat die,
Mandi pon teringat kat die,
Breakfast pon teringat kat die,
Keluar jalan still lagi ingat kat die,
Kemana-mana pon mesti teringat kat die....hmmm

Kenape nie...kenapa aku jadi mcm nie?? adusss...
Aku kalo boleh x nak langsung ingat kat die,
sbb, die x ada lagi disisi aku lagi..
mungkin jugak, aku pon dah x ada kat hati die...
so buat ape aku still ingat kat die kalo die x ingat kat aku..

Kadang2 aku mcm kehilangan die,
sbb, aku still lagi sayangkan die..
senyuman die,
kata2 die,
raut wajah die,
gelak tawa die....

Entahlah, walau terpakse lupakan die, buang memori die ngan aku dlm pale otak aku
aku still lagi terkenang-kenang akan die...
arghhhhhhhhhhhhh.....plisss laa....aku x nakrase mcm nie
aku x nak jadi mcm nie,
aku x nak sakit,
aku x nak menangis,
aku x nak pening2...sbb die...ishhh..


p/s : kan bagus aku kat dunia lain...pastu x ingat apa2 yg terjadi.. aman la idop ku.

Earth Hour


Let's switch off ur Lamp!! just for an hours...

Starting on 27 march 2010, 8.30 pm till 9.30 pm

Please Forgive me !



Dear to all my beloved friends,
Before this, i make many mistake against you all.. And sometime always make you hurt.. I know, i should not to said like that when you give me some guide or advice to me.. becoz you very care and love to me.. i know that.. So i am very grateful to God becoz give me a good and kind friends for me... So, i hope, whateva i'm do or saying that making you all hurt, please forgive me.. Please accept my forgiveness before i'm dead..and let my 'spirit' being calm when i was in the grave..


p/s : x tau nape aku tibe2 jadi mcm nie...harap2 korang ampunkan aku ea..ea...luv u all

sayang

Time2 mcm nih...rindu pulak kat seseorang..hmmm.. x tau la nape kan..kan... So aku teringat kat lagu Yank dr Wali Band..haha.. Lagu mereka nie ase mcm best pulak..Kdg2 ade makne nye tersendri.. Mcm nie lagu nyer berbunyi...



Yang.. Coba kau jujur padaku
Yang.. Foto siapa di dompetmu
Yang.. Kok kamu diam begitu
Sayang jawab atau aku pergi sayang

#
Aku tak mau bicara
Sebelum kau cerita semua
Apa maumu, siapa dirinya
Tak betah bila ada yang lain
Jangan hubungi ku lagi
Ini bisa jadi yang terakhir
Aku ngerti kamu
Kau tak ngerti aku
Sekarang atau tak selamanya

Yang.. Jangan kira ku tak tahu
Yang.. Tak mudah kau bodohi ku
Yang.. Tolong dengarkanlah aku
Tapi sayang
Masih pantaskah kau kupanggil sayang

Back to #

Salahmu mau bicara
Dan ku akan cerita semua
Apa mauku, siapa dirinya
Karna memang tak ada yang lain
Terus hubungiku lagi
Jangan bilang ini yang terakhir
Aku ngerti kamu
Kamu ngerti aku
Aku sayang kamu selamanya

ulang #


p/s : tau la die ade sesorang..so do i care?? ecehhh

Dugaan Hidupku


Hidup ini penuh dugaan dan rintangan
Hidup ini juga penuh dengan cabaran
Kadang-kadang aku bertanya pada diri sendiri,
bagaimanakah aku harus menempuhi semua masalah itu ?

Aku ini hanyalah seorang manusia yang lemah
Kadang-kadang aku tidaklah tabah untuk menghadapi
semua dugaan yang tuhan telah berikan kepada aku
kerana......
Hati aku akan menjadi luka
Hatiku akan menjadi sakit dan,
Hatiku juga akan menjadi sedih kerana
aku mudah mengalah dan berputus asa

Kadang-kadang aku terfikir,
Kenapa aku ini tidak sekuat seperti setengah
manusia-manusia yang lain ?
Mereka menhadapinya dengan penuh ketabahan,
kesabaran,
dan menpunyai kekuatan semangat yang tinggi
untuk merempuh tiang halangan yang sangat kebal
dan sangat keras itu

Tuhan,
Aku tahu,
dan Aku mengerti,
Aku ini hanyalah manusia yang kerdil
lagi hina di matamu,
Tetapi, aku mohon kepadamu,
Kau berikanlah aku kekuatan
untuk aku tempuhi setiap dugaan-dugaan mu kepadaku
supaya hatiku ini menjadi sangat tenang...aminn.
Ouchhhh...Badan suda sakit La incik !!!!!!

Macam mana nie..adehhh.. denyut2 dah badan aku nie..sengal2 pon de gak nih.. td ade gak gi jumpe dokteres..suruh die check ade ape kat badan aku nih...kot2 de haiwan tengah berlari-lari ke kan..kan..(mengarut suda aku)...tapi beliau cakap x ade ape2 pon, mungkin sebab aku salah ketiduran ke...haha..And then beliau bagi la ubat sapu kat aku...hmmm....
Nasib baik die x enject kat aku...dah la aku takut sama itu jarumm..waaa..xnakkk!! haha!


eeeeeee.... seram aku tengok jarum tuu... nasib baik la x di enject sama itu dokter...
Balik umah terus menyapukan ubat sapu kat skin aku yang kesengalan td tu.. then aku rase sejuk lak bile kene sapu ubat tu...huhu..ade menthol ker?? bia betoi..huhu.. tapi aku masih rase denyut2 la badan aku nih..adehhh...x tau dh nak buat pe...hmm

Silent !!



X nak cakap apa2 lah....just silent and shut up ok!! aku dah x ade mood nak berkata-kata.. sedih,marah,benci dan x suke!! tapi dalam mase yang sama aku rindu!! ishhhh... What the fucking damn shit!!

✖ Rumput ✖



Jalan-jalan di Laguna park, ternampak pulak rumput yg berdaun kecik2 nie.. aku ape lagi, trus keluarkan camera and shoot.. Then aku gune super macro utk fokus pada rumput tu.. And hasilnya..tadaa... lawa x? klo rase x lawa, lantak ko la,,de aku kisah? HaHa..

Free like this bird



I want fly with this bird, i want free like this bird, i want have a wing like this bird so i can fly away from my sucks problem..haha..
Hidup penuh warna warni, seperti pelangi dan Sangat manis seperti guLa-guLa. Kadang-kadang ia sangat indah seperti seekor rama-rama dan rasa ingin terbang seperti burung-burung di langit. Jadi sentiase lah kita menceriakan hari2 kite dengan satu senyuman, gelak ketawe, gurau senda atau berjenaka...pasti kita akan rase bahagia ! (motivasi hidup mcm Dr.izzy)... poyo aku..haha :P

where is my heart??

In this world, if not have love, our lives would be bleak and dark. As humans, love to have on ourselves, no matter to parents, relatives, friends, lover or animal. But people like me sometimes get less love. Every day, I lead my life as usual, morning wake up, shower, breakfast, prepare myself and get out of my house and carry out activities such as roads in the complex, and hangout with friends rejoicing.

Although they are my friends, but they do not fully give love as I want.
I know, people like me who are eligible to receive it. My parents even less sometimes also want to give love to me. They felt that I had big, and know the restrictions to provide that. They do not know, to love me like they appreciated and loved as children of other people.
I'm waiting for ballet dance..haha..but with high heels?? oh no, can i do this??

TensioNN!!



I don't know why i'm still thinking about you?! Sedangkan kite sekarang hanyalah kawan2 biase je... I know before this we are close friend the best, understanding each other, take care each other but know, bila kita tiada lagi hubungan apa2, why i'm still cannot forget you? or becoz i'm still loving you? Argh tension nyer...

Kalo bleh, aku x mahu pon nak pikir nie semua tp kenapa aku still ingat kat die?? ishhh..bende dah berlalu, wat pe nak pikir2 lagi.. Aku x taulah napa kepale otak aku nie teringat-ingat kat die.. Aku x nak lar tension2 mcm nie..

Aku nak selalu happy and ceria2 jer dalam hidup aku.. Please la my God!!! please remove him at my head!!


It's so pain deep in my heart!! Why have other people pray for me about bad thing? I hate to those who drop me!! God is able to reply back deed those who have put me down!! God willing!

Oh God! I'm in Love♥♥♥


Oh god, I do not believe what I experienced this. I have fallen in love with him. Adakah cinta kami akan berkekalan hingga ke akhir hayat?? Aku ingin berdoa kepada mu Ya Allah, ku berharap kau panjangkanlah jodoh kami, sehingga ke akhir nafas kami. Mudah2han kami dapat menempuh setiap dugaan dan cabaran yang kau berikan kepada kami, Aminnn..

Now, time to Forget About YOU!



I'm sorry my love, i must to forget about you from now, at this time and minutes from my head, because if i continue to think of you my heart and soul will be ill and injured. I do not want to continue to cheat on my heart, because i was no longer have feeling toward you. Please forgive if i make many mistakes against you or if i make your heart hurt. Now i have also found someone who could cure the heart is injured. And we spend much time together to share problems that i face it. He also advise me not to much be sad because it will make me sick. i would like to say thank to him because he always care about myself.