Skate Rock Camp Fest

Assalamualaikum

Macam-macam kita dah dengar pasal negara orang kena rusuhan la, bom la apa la, sekarang kita jangan fikir sangat tentang itu semua untuk seketika, apa kata kita hilangkan tension or segala kekacauan yang ada pada diri kita ke festival rock skate camp di Challenge Park Putrajaya, presint 5 yang akan diadakan pada sabtu and ahad (26-27 hb februari), dari pukul 12.30 tengahari - 10.30 malam.




Seramai 50 orang skaterz-skaterz, 100 orang cyclist and 40 ahli kumpulan muzik or band2 indie yang ada di sana.

Jadi jangan lepaskan peluang untuk hadir kesana kerana pelbagai pertunjukkan yang menarik untuk korang semua. Oh ye, satu lagi, kalau korang ada skateboard ke, bmx ker, fixie tent ker apa kata bawa je kesana, mana la tau korang nak tunjuk bakat korang ker..haha..
Masuk adalah percume ye, makanan sdn.bhd....hehe

Senarai Band-band yang akan perform :

+THY REGIMENT
+DRIVEN
+THIS SUNDAY
+COLLAGES
+PLAGUE OF HAPPINES
+DEAD EYES GLOW
+AZURA FOR JANNE
+BIZHARO
+P.S.B
+CHASING VILLAINS
+DESTRUCTION ZERO
+BERAYAL CONFLICT
+ELEGY
+HORRYFIED
+SECOND COMBAT
+Y2K
+SECRET TYPE
+BLITZ
+SNEAKY SNIPER
+ARSONIST
+DRAGON RED
+dan ramai lagi



notakaki : aku datang untuk support band kawan aku jer iaitu secretype....hehe *wink

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen