Can't Sleep


Assalammualaikum

Bila waktu 1 pagi tak tidur lagi, aku mula la jadi blur, tak tau nak wat apa.

Apa lagi aku sumbatkan aja telinga aku ni dengan lagu-lagu pilihan aku, macam biasa, lagu rock-rock, slow rock, pop dance, indie, jazz, hardcore, balada. Fuh banyak tak weh? aku semua lagu layan beb, janji telinga aku nie kata ''best''... Haha.



Aku tau time-time macam ni, korang mesti dah syiok tid0 kan? mimpi sampai ke bulan pulak tuh. Dah jadi peta kat bantal buchuk korang tuh..haiyaa.

Weh, tau tak macam mana nak kasi ngantok time pukul 12 tgh malam or 1 pagi? kadang-kadang pukul 3 pagi pon aku masih terjaga tau, tak kesian ke kat aku?

Haih, tak nak la orang kata aku ni ada penyakit insomnia weh..ayoooo...yennadey!!



Notakaki : malam-malam takot kena sapa oleh _ _ _ _ _!! o_0

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen