Jiwa Kacau

Assalamualaikum

Apa yang saya nak cakap kat sini *padahal taip jer, bahawasanya saya tak de MOOD!!
hahaha, sory la tetibe je nak wat statement macam itu,
jiwa kacau la beb, tak tau apa punca nya, maybe geram sangat dengan makhluk Allah kat dalam facebook yang wat aku jadi macam ini.

Geram doh, sampai anak aku(domo) pon geram jugak sebab tengok aku jadi macam ni.. haha
Dia(domo) siap nak jumpa si makhluk Allah tu, wahhh, nak , mak terharu noo,
betul-betul brave k0 nie, jangan sampai ko K.O. suda la nak oiiit....haha


0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen