Not Available la bangang !


Apa la yang bangang sangat kau ni , dulu kau sekolah ke tak ?
tulah , lain kali belajar balik english education kau yang sangat lemah tu kayy
opp , aku bukan nak mengata kau la kayy , aku pon kadang tak faham english jugak,
nak-2 speaking lancar kan.. :D , at lease aku boleh lagi speaking .




Yang aku naik geram tuh , tak kan NOT AVAILABLE kau tak faham kot ?
aduy , lemau aku macam ni. Makna nya , tidak boleh didapati..hahah atau masih belum bersedia untuk berpasangan...

Ha , sekarang kau dah faham belum ? ke nak aku cerita dari A-Z lagi ?
haih , payah bebebo betul lah kau ni .



notakaki : pentingnya english education di zaman IT sekarang ini

0 kaki komen

Klik Sini Untuk Komen