Dapat Kad Raya!! weeee

Assalamualaikum semua,

Saya rasa gembira kerana kawan-kawan blogger saya sudi memberi kad raya nye yang tak seberapa mahal sangat tuh..hahaha * jangan mara ye :P


apa-apa pon thanks la der coz bagi free kad ni...dah la comei, macam khau juga la comei nye * bodek.. sweet je tengok kan..kannn

Thanks jugak sebab susah-susah je nak bagi. . sebab nak balas balik memang x dapat la sebab malas..hahahaa.....nie memang dari dulu ada sifat macam nie, kadang tengok mood jugak nak jadi rhajin nyewwww :P




ok, nak tengok tak kad raya dorang tuh ?
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

tadaaaa !!

ok yang nie dari cik tasha yang cute :P

dan ada satu lagi..lupa pulak sebab die ada bagi dulu..huhu


ok yg nie dari cik apit :) comei tak ?



haaaa...kalau korang rajin nak buat kad raya tuh, jangan lupa anta kat saya ye...heehhehe :P

okbai!!





p/s : dapat yang real kad raya kan best..ngeeeeeeeeee

4 kaki komen

vee said...

x dapat kad raya yg real lg yer??? hehehehe vee ada dpt la sekeping =p tp sentimental value 2 yg penting kan ^^

Chuu Muqhlis said...

hehe untung la..
bkn sng nk dpt kad raya skang :P

MataHati @ MH said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri 1432H

comemask94 said...

dah maafkan dah pun.. xpe, walaupun tak kenal, mana tahu takut2 terbuat salah..

Klik Sini Untuk Komen