Final Destination 5 3D: AWESOMMMMEEE!

Assalamualaikum peeps,


um, i don't know how to start it but firstly i am so happy, u know what it is ? :P
sebab kita kan sudah berpuasa selama 26 hari , tinggal 4 hari je la nak raya. Korang seronok tak ? kalau seronok sila hangguk2 kan kapla korang skg !! * sowy,,saje je..haha.

Persiapan raya pom ontheway , macam cookies, langsir, cadar dan cat dinding dah settel , cume baju, kasut, makeup and accessories belum ..haih sedih plak haku weh...




Kita stop dulu cite pasai tuh keh, semak je..hahahhaha



Korang dah tengok tak Final Destination 5 ? belum ? wuh rugi toL....rugi rugiiii..
aku bagi 10 stars kat cite nih..memang super awesome la weh....nak-2 in 3D pulak tuh.

Aku tengok citer nie dalam pukul 11.30 malam pada hari khamis 25 hb ogos kat Midvalley.
Sebab kenapa pukul 11.30 mlm ? payah sebab nak tengok pkul 8 memang tak hader, yg hader pom pukul 6.45 petang, kalau nak ambik aku pikir 2-3 kali jugak la sebab takkan nanti nak buka dalam panggung kan, pe kejadhahnyer plak..haha..

And last-2 ambik jela pukul 11.30 mlm, balik bukan nyer naik train or cab pom....hehe

Tak menyesal pom aku perhabis duit RM19 hinggit semata-mata nak tengok cite tuh.
jalan cite die pon menarik, kes mati ikut giliran tetapi secara mengerikan...
yang paling best masa part jatuh jambatan gantung..ngeri jugak la...huhuhu
mau tak menjerit aku kat dalam panggung tuh sebab terkejut..muahahaha :D

Kalau nak alami sebijik macam aku , korang kena lah tengok citer ni!!..geremti korang cuak punya.

nak tengok trailer nyer ? no hal....tengok kat bawah ye....tq!







notakaki: pada mereka yang ada heart attack , dilarang sama sekali menontonnya, harapmaklum! :D

8 kaki komen

EnciK AxixOu said...

dh tgk awal2 lg . Xpyh tngu cinema . Hehe . Tp yg neh best sbb die main dgn cara kita m'duga . Mcm kat kilang 2 . Msti ingat org 2 cam akan kene sula . Padahal dh t'tusuk dgn cangkuk kat kepala . Yg pnting best .

EnciK AxixOu said...

dh tgk awal2 lg . Xpyh tngu cinema . Hehe . Tp yg neh best sbb die main dgn cara kita m'duga . Mcm kat kilang 2 . Msti ingat org 2 cam akan kene sula . Padahal dh t'tusuk dgn cangkuk kat kepala . Yg pnting best .

MisApple said...

wahhh...menarik ! rasa nak tengok jugak . hehe .

tomatokering :) said...

waaaaaaaa lamo dah tak tgk wayang T_T

A Crack Mirror said...

uwaaaa!!!!! saya sangat jewles dengan awak!!! asya busy la na..bulan pose ni sekali pun tak jejak cinema..untunglah awak... jEWLES2! ahahahaa~

Hanis Azla said...

menarik juga ni.. Salam aidilfitri buat nana dan family.. maaf zahir dan batin dari akak..

Qaseh dalia adelia said...

tak tengok lagi heee
selamat hari raya nana

sYabiebieY haLym said...

teringin nyee mau nengokk..cikbee xpenah miss series citer niee....nak tgk gaakkkk...
:(

Klik Sini Untuk Komen