TAUFIQ AZHAR Said = '' hari nie saya nak ajar korang semua pakai hijab ok''

Assalamualaikum and peace y0 ^_^

entry kali ini cukup cukup menarik buat korang semua. ekpecialy for gurls.

kenapa ?

sebab ia adalah satu tutorial yang agak menarik jugak untuk perempuan-2 di luar sana mengetahui cara cara memakai hijab seperti inciks Taufiq Azhar nih . er siapakah beliau ?

nak tahu ?



Actualy saya pon tak kenai sangat pon dia nih, kebetulan saya ada bukak youtube ciks Maria Elena, ala saja nengok dia buat tutorial tentang hijab..ngeeeeee.. cute and ada sikit la kegedik-gedikan dia cikit..hoh0..

Then saya macam interest pulak kepada video hamba Allah sorang nie..ala incik Taufiq Azhar tu lah...yang menariknya apa? pelik seorang lelaki boleh plak buat tutorial cara cara nak pakai hijab..LOL... And dia punya cara ajar, fulamakkk...rasa nak bagi hadiah setepek je kat beliau...

Haih kalah si Hana Tajima punya video je..alahai kalau dia tengok compom nangis..haha

kat bawah ni ada satu video tentang tutorial beliau, lepaS ni jangan lupe komen kat video beliau tau..*khusus kepada mereka yang ada akaun google sahaja yang boleh komen. harap maklum.







notakaki : BOY , barang-2 kepunyaan mak atau kakak atau adik seperti shawl or pashmina harap dirahsiakan kalau nak buat aksi sebegitu..harap maklum !

11 kaki komen

EnciK AxixOu said...

uih....

~+aSma dAud+~ said...

adik sape la ni..kalau sy la akak die kompem kena sekeh dh ni..

EpoLღKekunangpelangi said...

Haa sudah. tak cukup dengan perempuan, lelaki pulak.. huhu

aisya said...

hahaha.. pagi2 lagi dah gelak tengok video ni..

Hanis Azla said...

kat ofis tak boleh bkk pula video ni.. tp dpt bayangkan sure kelakar bila lelaki yg buat tutorial tu..

Chuu Muqhlis said...

kah kah., sapo lah ni..
giloz lawok XD

Qaseh dalia adelia said...

uik boy pulak haha

MisApple said...

selekeh lah dye ni. hijab sape tah di rembatnya. haha.

sop said...

hahha, sampai koyak anak tudung mak dia... hahah

EmpayarUtama said...

eh... errrr

Xavi De said...

err...perlu ker pakcik sula org camnie...? =..='

Klik Sini Untuk Komen