Berita Tergempar!!

Assalamualaikum readers


Rasa-rasanya dah masuk hari raya keempat kan kengkawan? cepat beno masa berlalu yee. .
Macam baru semalam je sambut hari raya pertama..muahahaha.

Orang-orang KL yang berkampung kat kampung halaman masing-masing pon dah sibuk packing barang untuk balik kat umah (KL) masing-masing. Jalan raya peh tak payah chakap la bhai, dah macam keretapi barang ku tengok, bersusun...... jela sejelanya lah.




Tak sah kalau jalan raya besau macam tuh tak de xsident, mesti ada punya, kalau sebelum raya dah ada orang meninggal masa perjalan menuju ke kampung dorang, masa nak balik bandar pon ada xsident kan.

Weh, dasyat tau korang tau tak? aku tengok pon ngeri.
apatah lagi mak haku. die lagi ngeri, sampai nak pitam.
Bapak aku kire cool lagi la, kire die kuat lagi maha perkasa. *tipu

Kejadian berlaku masa di tepi highway, bapak aku stop keta nak tengok kejadian tu, aku pon taknak ketinggalan usha sekali. Punya xcited la nak usha apa jadi kan.

Tengok punya tengok cuak sekejap, putus dua weh. bukan lima, bukan sepuluh bukan seratus, tapi dua! Mak aih, bia betol.. korang tau apa yang putus dua? nak tau? kang bagi tau korang takut pulak...


ok aku bagi tau,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ala yang putus dua tu sebenarnya selipar jepun je, bukan nye orang.
kalau orang dah tentu aku pengsan kat situ jugak.
sebenarnya ada eksiden moto tapi hampir-2 nak langgar tiang, orang tu selipar dia melayang, tup-tup jatuh kene langgar keta pastu terputus dua..

hahahahhahhahahha..


Jangan mara aa..ok bai!

7 kaki komen

teratai said...

nasib baik balik lebih awal, supaya tak tperangkap dlm traficjam!

hafrawiey ozakawa said...

k.nana:maaf la...sy still x fhm la....ermm..klo org nk follow k.nana mcm mner??dieorg tekan mne???

hafrawiey ozakawa said...

k.nana:still x fhm lg nh...maaf la..(x adfvanced mne)ermm.klo org baru nk follow k.nana.dieorg tekan mne???(follow)

Qaseh dalia adelia said...

noty betul

Apple said...

gempak lebih . haha .

hamzah ian said...

kejap je raya.. sobsss

iMBobo said...

haha den ingtkan apa lah tadi, suspen betul!!! haha

Klik Sini Untuk Komen