Haku pergi dulu....bai bai !

Assalamualaikum all,
sehad?

sowi ar, baru nak jenguk umah aku yang dah na berabok nih.
Bz jap ngan keje sama hal keluarga.. haiya. untung aku ni ...an an <--------poyos


dan sowi gak ar sebab baru nak update entry..aku tau korang misti windu kat aku kan kan kan ?
eleh tak payah ar nak geleng geleng kapla korang tuh..aku faham akan kerinduanmu padaku..uhuk2...cewahh gituwwww <------- ayat nak minta penampo dah tu...


Hahaha..entry tuh abaikan sebab aku bukan nak gi mana-2 pon...ada je ..ngeeee..

ok korang, aku mintak maaf sangat-2 sebab tak dapat nak balas jejak and komen korang,,sebab dalam masa 2 atau 3 hari nie aku bz la..tak dapat nak elakkan...so after that, kalau ade masa terluang, aku balas la jejak mejak korang tuh keh...ye..ye...
waaa aku rindu korang sebenarnya tauu dakkk..siyess tarak tipu...nangis dah nie..huhu..



I miss you Pictures, Images and Photos



Ok la...bai..muah2..hahaha :P

21 kaki komen

miratun madihah said...

saya rindu awakkk :P

syahirooAhmad said...

kalau rindu text la kitorang.. hahahha..

teha said...

xpe2.. kite tggu awk hapdate.. hahhaha !

gnesop.com said...

ooo bz rupanya.. patut lama x nampak..
apa apapun, utamakan hal penting dulu yer..
blogging takkan lari kemana-mana jika tidak dikejar.. :)

yen(toka ziizokukuto) said...

uwh,,biasalah,,ada masa kita takleh nak melayan sangat benda ni :) ,,, eh rindu ke???heheh

Rara. said...

eh,kita macamana tau kita rindu awak? HEHE!

Mohd Izzar said...

sabar la.
aku pun rindu ko jgk :PP

Chuu Muqhlis said...

nk rindu jugakk!! boley tak :P

nuruashia ♥ said...

gonna mishhh u dear :(

Iwanski said...

a ahh.. rindu sgt daaa nii... rindu nak penampau... hehe... gurau je... slalu2 update tau.. =)

Eazy Izzuddin said...

ala....
take care...
cepat update ya...


Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

EpoLღKekunangpelangi said...

Ramai betul orang rindu dia eh.. Nak rindu jugak la. ;p

My Life's Journey said...

Mat pagi nana ..cian nana bz ..tapi walaupun bz jgn lupe makan yer dear .

Tak sabar nak bace entri seterusnya ..dapat bace lawak2 ni terhibur hati hihihihi

Run Away said...

take time....;d...ya...;d

aleen aiden said...

2 3 hari je kan..bukan 2 3 bulan eyh?klo mcm tu xpe.hu3 :P

~+aSma dAud+~ said...

nk jugak ckp miss u too..:)

NURUL ASHIKIN said...

rajinnya nak dare sapa ni

Hanis Azla said...

takpe nana.. utamakan mana yg lebih utama.. take care..

fierul said...

ciss . igt kan nak pergi mana tdi . hehe

hanaahmad said...

aku suka datang sini sebab lagu best boleh? hehe

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.

go to this link for more details;
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

Klik Sini Untuk Komen