How Malaysian Are You ?


Assalamualaikum korang semua yang cantik lagi hemsem begaya,
Salam 1 Malaysia.
cewahhhh.......


Haa...tengah kembang lime pul0h saat la tuh an an an. . . pantang kene puji sikit...kembang semangk0k korang...

Nie, nak tanya sikit ar, ala bukan banyak mana pon, kang tanye bebanyak korang nie
bukan nak jawab kan? betui dakk?

Korang nie kan anak Malaysia yang macam mana ek ? macam gitu ke, macam gini ke, hapa ke? nak gak aku tau an an ann..Dalam hati mesti korang cakap, ''aku anak malaysia yang bebas dari penjajah la, macam hapa lagi ?''

Okok, aku tau, korang anak malaysia yang bebas dari penjajahan komunis jepun tu an ,
tapi adakah 100 % korang nie anak Malaysia sejati ?

Sooooo, apa kata korang cube jawab kuiz nie, bleh dakk ? ala cube je lah, bukan luak pom...tau .
nanti korang akan dapat salah satu soklan yang macam nie...' what it mean TAPAO? '..
haaa..tau apa maksud tuh? kalau nak tahu cer la jawab tau..cer jawab, cer jawabbb..


Korang nak tau dakk result aku dapat berapa peratus??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cheng cheng chenggggggggggg................



seeeee, 75 % bebbb..
korang pulak berapeee??

cer jawab kat bawah nie






p/s : kadang ade gak main tibai je..nasib baik dapat 75%, kalau dapat 40% memang haku x share..haha

8 kaki komen

Mohd Izzar said...

hahaha.
malaysia la jgk tu.

Hanis Azla said...

bila markah tinggi mmg seronok nak share kan.. he..he.. anyway congrate.. at least you know that u r malaysian kan.. so cool..

モハマヅ ブッカリ said...

hahaha..75% je kot..nie buknye ank malaysia ..haaaaa

sop said...

sop pun anak malaysia :)

zureen said...

75%?
nak try jugak lah! ;p

Chuu Muqhlis said...

tak mao aku try kang dapat sikit je wahahaha

~Nana 귀여운~ said...

Chuu = eleh, try je lerr...kata anak malaysia kann kann? :P

モハマヅ ブッカリ said...

haha tp perlu ke jawab..?

Klik Sini Untuk Komen