I am Proud to be 'CALL GIRL'

Salam semua
Hi everybodehh :P


Bertemu kita lagi di rancangannnnnnnnn.... <-------------merepek suda budak nih!

ok ok! lupakan.

Korang dah baca akhbar Metro Ahad hari ni ? dah ? kalau dah baca ok la
yang belom ? ok, aku hari ni nak share cita sikit pasal tajuk berita Bangga jadi 'call girl'.

Muka depan lagi yuww terpampang gamba adik beradik yang terlibat aktiviti
yang tak bermoral tuh...sambungan cita mukasurat 10 & 11. pi baca skg!





Tiga beradik nih suka hiburan, bak kata orang moda modi, tak ada hiburan tak hepi la hidup ye dakk.. Mula-2 tu just untuk berhibur, pastu ada pulak couple kunun-2nya untuk ilang sunyi la an an an.

Tapi akibat kecetekkan iman mereka sanggup buat perbuatan suruhan syait0nn nirajimm tuh iaitu jual badan..ish ish ishhhh...WTF la kan. mana maruah korang nie ha ? senang-2 ja ko kasi free jeerk kat laki maruah ko ? akai takda ka ?

Tu semua sebab nakkan duit punya pasai la, sebab tu mereka sanggup pergadaikan maruah mereka. Hadoihhh... aku kalau jadi mak korang mesti aku dah tak ngaku anak dah.. Astagfirullahal'azimmm....<---------usap2 dada da aku tau dakk..

Nak tau lebih lanjut baca kat SINI.

k la bai!!


http://www.emocutez.com

p/s : aku pon nak buat CALL jap lagi, sebab ada satu pompuan nih lambat bebeno sampai umah aku nih...kata nak datang beraya,,,grrrrrrr!!

20 kaki komen

aiman fanboy k-pop said...

errrmmm....macam2 sekarg nih.....tak tahulah apa nak jd ngan generasi muda yg bakal memimpin negara satu hari nanti... =="

miratun madihah said...

macam hape je, akal ada tak nak guna. aduhh!!

Mia Liana said...

ishhh.. ishhh... sayangnya..

.:rizaL:. said...

manusia akhir zaman

yen(toka ziizokukuto) said...

thankz atas info,,belum baca paper,,walaupun dah petang heheh,,,marah betul sis kan,,,,huhu

My Life's Journey said...

Suke bace entri nana nie ..selalu je lawak2 .. umi belom bace gi news ..walau apepun ..terima kasih dengan info nana :)

Huuu zaman sekarang nana, susah nak cakap huuuuu

Iwanski said...

ntah laa bebudak skang... adik2 ku jaga solat okeh... =)

cik mun said...

uittt..ade jgak cam ni ek..bhaye btol zman skrang..

sYabiebieY haLym said...

bila kita di ambang akhir zaman..beginilah jadinyee...
mintak jauh dari benda2 camni ye kawan2...

syahirooAhmad said...

adehhh..... yang laki ni pun satu.. bukan nak melindui... bayangkan la itu adik korang.. ape korang rasa?? rasa nak piat telinga dia tarik balik rumah sebelum lebih terjebak!

afzalsukasuki said...

call girl??ada tak no kontek dorang?kahkahkah :D

aisya said...

bace jugak pasal bnde ni pg td.. ape nak jadi la.. huhu

Eazy Izzuddin said...

err..
baik
sya cari paper tu xD


Jom Join MyContest =) : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

L said...

urmmmm.. jgn benci mereka.. bencilah perbuatan mereka.. sedhnyaaa bila dah bnyk yg rosak...

jom kita solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Anyyss Shuhaimi said...

mcm dah zaman jahiliyyah dah..naudzubillah min dzalik...

Run Away said...

memang teruk..ini yg kita nampak..yang tak nampak lagi lah byk...;d

Rara. said...

watdeheck? adekberadek buat keje tu? kesian makpak diorang,

EnciK AxixOu said...

ish2...xpatut btl..nk dpt dwet care mudah la 2..

najihah sahami said...

mak aih..adik beradik ke nih..ish..dahsyatttt..nampak sgt mish xbaca paper..huhu

teha said...

ish2 ~ mcm2 laa bdk2 zaman skrg nie.. hanyut ! hahahaha !

Klik Sini Untuk Komen