.:: Ko kata aku pelik tapi Ko lagi lah PELIK ::.

Assalamualaikum yu ols ,


Tak tau ar, sejak aku dicop minah perasan hari tuh , ramai geng-2 budak tuh turun nak jadi geng dorang pulak . Aku punya la gatal perutku mendengo ayat bebudak tuh , mana taknya beb , umo aku ngan bebudak tuh bezo bebeno , dah kire pangkat kakak adik dah .




Well , aku tau lah aku cun an an an<----------mula perasantantantan dah haku, bajet cun..poyoo..wuek!!

Jadi speechless aku disitu selama sepulohsaat . tergaruk garuk kepala lutut aku dibuatnya dengan bebudak sekolah tuh, kebanyakkan dorang dari sarawak dan sabah..

Then, salah sorang geng-2 bajet tak berapa nak gengster tuh pon cakap la kat aku " kak, saya pelik ar tengok akak nih , apsal akak nih cool haa ? jenis kapla layan je tak kire ar budak kecik ke besar, pramah gile akk nih".

Apa ? pelik ? tang mana plak pelik nyer..haduyai tak paham aku ngan budak sorang nih..haaha :D , aku rasa ok je kot, mungkin sebab aku nie jenis layan semua peringkat umo, pastu pramah pulak tuh . .<------ lalalalalalala

Then aku balas la balik cakap " haahaha, pelik hapanya , akk ok je, korang tu ha yang PELIK sebeno nye tau dakk , ape pasal la yang korang nih nak jadikan akk geng korang ? takde horang lain ke hapa ? ke korang nak suwuh akak jadi kaklong besau korang ? hish namoh ar akak... akak nie lemah lembut orangnyer tau tau, akak tak suke wat macam tuh. Cari org len je tau, keh...keh...nanti akk banje korang semua nih mam m'cD kehh, tapi korang bayau sendiri ar...k lah akk na balik dulu..paipaiii! " <-----------ayat macam nak mintak pelempang dah an :P

Hahaha , sengal . aku blah macam tuh je, sebab driva aku dah datang ( adik aku driva tuh) .
kalau dilayan sangat memang sesak napas dibuatnya .

Ermm , tu jelah kot aku nak share cita aku yang boring nih . sory yer..tak tau apa dah nak taip pe . Harap-2 korang semua nih tak de yang ngantok.
kate orang, yang burok datang dari aku , yang baik datang dari Nya. sekian.

k bai!





p/s : nak hanphone baru dak jenama samsung ? slim je, nak tau ?, klik je SINI

14 kaki komen

Mohd Izzar said...

kje ape jgk sbnrnya ney. hohooh

yen(toka ziizokukuto) said...

haha ingat kan apa la tadi,,,buat nerves betol haha

Nizam Ijam said...

pelik memelik nie..hehe

zulhilmi.tempoyak said...

hot jugak kakak ni kan...

kak...ble kte nak date ni...

adek2 u nk lak date..;p

Rara. said...

jadi kak long laa nnti. hehehe! boleh jadi ketua power puff girls~hehe

sop said...

hahaha.. sama2 pelik
yg baca ni pun lagi pelik :P

~+aSma dAud+~ said...

akak pemes la ni..trime jela..susaj adik adi bleh tulun bekap..ahhaaha

ekabukanmakcikkau. said...

takpayah lah baik sangat. kau join je geng songlap dorang tu hahaaa.

Jasman said...

kalu xnak geng dgn dak sekolah...kita jd geng...hehe

zulhilmi tempoyak said...

kak...nk ngorat kak...

xgtau lg kn..haha

TwIstiEs*meSti Mau* said...

makyah mana pulak ni,,....haha

zulhilmi tempoyak said...

hahahaha....mcm xclear je bg ke x tu..;p

EpoLღKekunangpelangi said...

Peduli apa orang kata, yang penting landasan kita betul semuanya akan berjalan ke jalan yang sepatutnya.. orang baik selalu disayang orang. kan? :)

Run Away said...

hik...benda pelik yang memang pelik...Sy pun dah terasa pelik ni..;d

Klik Sini Untuk Komen