Shawl BABI!! TERHANGAT TERHOT TERLAWA !

Assalamualaikum,
tak jawab dosa, kalau jawab sayaaaaaaaaaaaaaaaaang die :P



Entry tok hari ini spesial untuk kaum2 hawa yang bertudung.

So please PAY ATTENTION ye sayangs.


Korang tau kan, sekarang memang popular kedatangan tudung-tudung baru seperti pashmina dan shawl. Yelah sebab cantik, moden, dan ada gaya kata orang..mesti ar korang berhantu bila dapat shawl atau pashmina yang gila cantik an.

But sayang, please ye, please be carefull. Aku bukan tak kasi korang pakai tudung shawl yang hot, yang kebabom sampai orang jatuh pengsan sepul0h saat tengok cantik sangat tuh, kasi cume berhati-hati lah sikit, masa belek-belek tuh perhatikan betol-betol kot-kot ada pulak gambar minatang yang kita tak seberapa suka sangat tuh, atau bahasa lembutnye khinzir atau bahasa kasarnye BABI.




shawl babi..hahahaha :D




p/s : Anak malaysia ke ngko ? tengok sini

20 kaki komen

vee said...

kena la hati2 bl mbeli.. bukan ikut cntik d mata jer

syananoriza said...

sape yg beli tu mmg 'bertuah' kan . . hehe

aQimie Ceplos said...

hahaahaha!!
SHOWL gamba babi?
damn.

Mohd Izzar said...

dasat. mcm tu pun ada jgk.

AwieKashi said...

shawl ke tuh?
FUCKING AWESOME!!

teha said...

ish2 ~ mcm xde pic laen.. babi jugak yg die buat.. hadoii ~

モハマヅ ブッカリ said...

mcm tu pon ade ke

Rara. said...

kalo beli main redah ja memang tak perasan ni, hehe!

モハマヅ ブッカリ said...

biasa la tuu..kn skrng nie babi paling best :P
sma lah dgn mkn, makanan yg paling sedap mesti ade ingredient babi..so sma lah dgn pakaian..haha..astaga...

Aduka said...

mak ai.
=__="

Ali ridha said...

teruk dah kalau terbeli shawl ada
corak b$bi.

NISA NASI said...

shawl golden churn..hohoho :P

sitihanisahali said...

saye penah nmpk.ish2.

saye tag awk :)

Xavi De said...

nak kata salah cetak mustahil...=..='
tgk pada design tu, mcm vavi dlm angry bird je...
taksub sgt ler tu...XD

shida'R said...

kena pilihla btol2 b4 beli..tp kalo pic yg dlm gambo tu trg2 dah gambo **** xkn nk beli juga kot kan ^_^

tomatokering :) said...

erkkkkkk . hado jugak ke nak bli cenggitu -..-''

Qaseh dalia adelia said...

tu lah pasal , baju budak2 pun ada je gambar kartun khinzir nih , huih bahaya2

JMR said...

mcm babi dlm angry bird je tu..:-p

sara E a.k.a ct said...

wahhh..bahaye niiiii..
ade jugak er..cess..

miratun madihah said...

eei takotnya,shawl pun ada pic babi.

Klik Sini Untuk Komen