SMS Hampeh!

Assalamualaikum everybodehh,
jawab tau, tak jawab dosa, dah jawab cayaaaaang die..hekhek :P


Nak tau dak, ati aku dok panas je dari semalam sampai la skg ni. grrrr!

Mana taknye, semua pasal ada satu mamat yang teramat poyo dan sengal ntah dari planet mana ntah ngato( hantar) satu SMS kat aku. Konon-2 nya sms cintan ar letew, tapi gupenye...haram.

nak tahu mcm mana bunyik nye ?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Walau lautan api,

aku akan naik bot untuk rentasnye,

ye la, takkan gile nak berenang kan.

Walau setinggi gunung,

aku sewa helikopter ,

ye la, nak daki mane larat.

Walau duit antaran rm100000,

aku akan tetap tikam nombor,

nak kerja, malas ahhh.

Walau mak pak ko tak bagi,

aku tetap nak jugak,

akan ku langgar diorang dengan kapcai abang aku.

Walau ade prempuan lain,

takkan ku curang,

melainkan die lagi cantek.


love u dr temanmu s*****





hahahahaahaha....gila sengal mamat tuh, rasa nak cekik-2 je..demm!

tapi nasib baik dia just best friend je, kalau dak, dah lame kene makan ngan tapak kakiku yang bersaiz 8 ni!! haha :D






p/s : mamat tuh sekarang dok london, belajar ambil law..haha :D

14 kaki komen

hafrawiey ozakawa said...

msej nh penuh dgn tipu helah!!hahaha.jgn amik aty taw!! malukan kaum je mamat nh..k.nana entry kiter same jerk.pasal mesej gitu..

Izzaty Ishak said...

Waaaaah untunglah terima sms hantu.

AHAHAHA :D

miratun madihah said...

perghh ada peminat tu,apalagi layan lah :D

nuruashia ♥ said...

jek je muke mamat tu hhahahaha

afzalsukasuki said...

kaki saiz 8?sama besar ngan saiz pintu umah den ni!!hahaha

*meh sini den nak anta sms plak.kahkahkah

Chuu Muqhlis said...

baik ko jage2 nana., mamat cmni biasanye ade agenda tersirat ekeke XD

gnesop.com said...

mmg jiwang sms tu.. pasti aweks x suker.. hahahha

JIJI YU said...

pergh kaki besor

Mohd Izzar said...

uuuu...hebatt...

My Life's Journey said...

Hahahaha lawaknya msg die nana ..geli hati umi bace .. tapikan nana ..mcm ade makne jer msg tu haha ..minat dlm diam tak? cute la :) chak!

aisya said...

hahaha.. memang nak mkn kasut..

a little less conversation said...

nak tikam nombor susah nak menang..asl x rompak bank je..cepat sikit dpt duit tu..hahaha

L said...

hahahha.. lawaknyer... bnk gak dapt mesej cam g2 .huhu

solat ke belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

Run Away said...

hikhik...untung dpt sms gini...;d

Klik Sini Untuk Komen