Ini ada AWARD, ambiklah yer

Salam semua
yang manis, yang cute, yang macho, yang hemsem
dan yang hodoh.... hahahahah..sowy gurau je :P


Kali nie nana nak kasi award pada blogger bertuah yang dah follow nana sampai la ke tahap nie, iaitu yang ke 350.

Ermm sapa blogger yang bertuah tuh ? korang nak tau ke?


haaaa, kala nk tau budak mana, laki ke pompuan,
meh pakat ramai-2 usha blog dia kat SINI .

Oh ye, nama dia cik mizz shaa . cute khennn namanyer. pada kengkorang nak kenai-2
ngan dia pom boleh jugokkk. F.O.C ..hahah :P
sila-2 lah ke blog dia keh.




Btw, to cik mizz shaa tuh, meh la ambik award yang x seberapa nak mahal ni ye.
harap-2 kamu shuke-3 lah yer..hekhek ( ketawa gedik).

To kengkawan semua, nak follow dia pon tak pe, lagi ramai lagi meriahkan , ye dokkk ?


kbai!!







p/s : hadiah misteri aku dapat dapur lah pulop..kelaka!

14 kaki komen

Run Away said...

wah...memang bertuah lah dia...;d

Ratu Lissa said...

;) cantiknya award tuh :D

My Life's Journey said...

cantik2 ..umi suke tengok gambar kartoon tu :)

Tak pe nana ..janji nana ingat kawan nana tu di hati ..mahal atau murah tak mengapa :)

aleen aiden said...

dah lame xterima award dr bloger lain.keh3

hyz said...

pasni meningkat lagi la follower tuh... tahniah...

Unlucky said...

Beautiful blog, I read quite some now, and I love your originality,

In a Hindi saying, If people call you stupid, they will say, does not open your mouth and prove it. But several people who make extraordinary efforts to prove that he is stupid.Take a look here How True

khairul akmal bin azman said...

feewit.makin bertambah blog dia..
hehe..


terus update blog best2..

nti kay free will comment k

Pondok Usang said...

waahh... sudah ramai follwers blog dia.. hehe...

EpoLღKekunangpelangi said...

Kenapa masa epol follow takda pun award ni? Ini tidak adil. tahu? ;p

syahirooAhmad said...

alaa.. tak aci tak aci. nak jugak jadi follower bertuang! pat pas ni turn saya lak. hahahha.gurau..

tahniah geng.. makin ramai followers anda.. :)

Izzaty Ishak said...

Cissss kenapa bukan aku yang ke 350? Haha

CintaKhadijah said...

wah~~ congrate...follower makin ramai..makin meriah..^^p

gnesop.com said...

tahniah...
nak juga boleh? huhuhu

khairul akmal bin azman said...

nana!

jum lunch! lapap ni beb

Klik Sini Untuk Komen