Makhluk Bertopeng yang Hebat!

Assalamualaikum everybodehh ,

korang wat pe je ?

ha ?

buat derk jerk ?

ok , whatevaaaaaa . . .


Nie, nak cita nie an , dah lame dah an aku usha mamat nih an .
Dia nieh biasa je kot , macam orang-2 lain , mungkin low pofail , x bape nak cun pom .

Tapi la an , die nie an , hebad ar .


hebad apa ?



1. Ramai blogger-2 follow blog die . ade la dalam 3k lebih.

2. Pandai buat doodles. seyes cun sanad-2 habis doh !

3. Pandai mengedit gamba. die edit guna photoshop. aku jeles doh. teringin nak belajar.



Korang nak tahu sapa ?



klik kat gamba untuk ke blog dia. mekacih!





p/s : sembelit ar. ade cara nak atasi dakk ? help please!

14 kaki komen

Rara. said...

eh,ganaih doodle tu.

nuruashia ♥ said...

wawhhh nk terjah gk laa~

JIJI YU said...

hamboi..bakal jadi otai beso tu

Chuu Muqhlis said...

ko ade hati dgn dia ke nana., ekekeke :P

My Life's Journey said...

Hihi ..umi pernah gi blog cik abang ni ..memang pandai edit gambar la nana ..cantik2 je :)

Mohd Izzar said...

uuu...kenal la jgk..hoho
sembelit? mnom byk air. atau mkn buah-buahan. hehe

sarah mohamad said...

boleh mitak tak dia buat banner utk saya for freeeee ? hehehe *gurau jek* hehehe :)

Hafizzi Aziz said...

wah3..! saya rasa mcm kenal blogger nie..
dia nie tak lah hebat sngat..huhu..

thanks nana!
jom scream sama2..
hihi..

Iwanski said...

waahhh... minat kat dia yek... abg iwan ade mention kamu kat my new post.. =)

A Crack Mirror said...

wohoho...nana pun da kemaruk doodle lah ni...gd2..

nana...soooo sorry..asya da lama tak singgah sini...n komen...sempat baca jer kat blog awak..tp bila nak komen msti time tu connection dengki...menchi... sori tau..awak jgn mara tau... hope u r in a very gd condition n hepi2 selalu...take care na....

Run Away said...

memang hebat..pandai dia mengedit..

Ratu Lissa said...

memang hebat, hehe

.:rizaL:. said...

haha..itu classmate. kitorg rmai2 kumpul mlm td kat hall rumah skype. bosan xda nk watpe..harini kan sabtu, so tdo lmbt la smlm

♥Aien Najwa♥ said...

wah..memang tol2 hebad la..hehe..

Klik Sini Untuk Komen