Mana nye ngko nyorok nih?!

Salam semua,
Hepi hepi sunday yang gooooooddddd weekend.
ahakss <-------gile tetibe


Pagi-pagi dah bengong aku nih. mana taknya mood aku hilang.
Puas dah cari merata, cari kat bawah sofa takde, cari kat dapur takde, cari kat bilik takde,
cari kat mesin basoh takde, cari kat tongsampah pon takhade, last-2 cari kat dalam toilet..hum pon x hade...

Adoihh , mana ngko nih?!

mana? manaaaa ?






korang korangg, nampak tak mood haku ??

kalau nampak kasi arr balikkk...yeee...kasi yee...pleaseeee!!




p/s : semalam mintak mak dopolohringgit nak beli topup, tapii beliau kidikut tahik idong masam!
majok sama beliau 2 ari!

17 kaki komen

My Life's Journey said...

Hahahahaha nakal la nana nie ..boleh pulak die nak meyorok kat situ ..

Tak pe dear ..nanti hilang masam taik itung tu .. keluarlah 20 ringgit reload ye hihi ..nakal :)

Chuu Muqhlis said...

lor., ni ade dok kat bilik chuu ni ha., meh amek

Rara. said...

mood nana dah diculik ~~haha!

kalo nak balik, bayaq tebusan dulu, wahahah (gelak jahat)

nuruashia ♥ said...

ade2...dekat bwh katil nuru ni haa hahaha~

roq said...

blog ni sangat comel....header cute nak mamp...

singgah2 sini...jengok2 la balik ye :)

Meera said...

haha. mogok eh. jangan makan 2 hari :D

aiman fanboy k-pop said...

huuhuuhuhhuhh..mood pon bole ilang..take a rest sekejap..nanti dia dtg balik......huuhuuhuuhu..
mood tak de coz tak de kedit nak mesej pak we lah tuh.,.^^

Mohd Izzar said...

lol. mtk 20hinggit lagi tu. mtk la sploh je. hohoho

Qaseh dalia adelia said...

noty betul

Run Away said...

hahahaha...pic tu kan kelakor ar....;d

aisya said...

la.. ingatkan ape la yg hilang.. ni dah jmpe belom?

a little less conversation said...

eh gua nmpk mood lu la tadi..alam flora amik pastu bwk pg mne tah..kah3

gnesop.com said...

ngapa majuk dgn mak? tak baik tau... :)

mood ilang? semalam sop ada jumpa kat KLCC, tengah dating... hahahah

AwieKashi said...

HAHAHA!
ape seh...
kelakar je...

fierul said...

hoho igtkn pe la tdi . hehe

A Crack Mirror said...

gambar tu lucu ah..memey kene sgt dengan penceritaan nana..ahahhaa~

AwieKashi said...

ish3...
xbaik tau... huhu

Klik Sini Untuk Komen