Senyum Kambing

Salam semua.
apa kabo ?

Malam nie tak tau ar nak wat apa. dok pikir pikir sampai lebam hotak aku.
Mati idea agaknya.. ala aku tau ar, aku tak sehebat JIJI tuh, banyak sangat idea geligak kat hotak dia, yelah makan kismis bebanyak katakan. mau taknye setiap hari, detik dan masa diye dok menghapdet entry diye..an an an.





Apa yang dorang cakap ? tak tau lagi ? mesti tak baca paper an an ?

kalau korang tak sempat baca paper..tengok je kat SINI .

Ala nie kes HINDON yang serang kedutaan Malaysia tuh. bangang ar dorang.
malas ar nah potpet lelebih. nak tahu sila baca sendiri keh..

babai!




notakaki : berkawan sesame negara je senang. takot nanti kene serang mcm kes kat atas. uuu akot!

24 kaki komen

Eazy Izzuddin said...

suka baca senyum kambing hehe
xD


Jom Join MyContest =)
Tarikh tutup semakin hampir =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

sis92 said...

sobsob sedih..
orang2 diorang dtg tmpt kita
org kita dtg sana kena serang :(

Rtp Farra Arisha said...

hey. apa baiknya klo dua2 negara, malaysia dan indonesia bersatu. malah ianya membawa kebaikan dan kesejahteraan pada masa hadapan ;) sentiasa ada provokasi dan rusuhan. it hurts my mind when i hear to this news =,=

i'm indonesian too and currently staying there. thanks for dropping by.

Ratu Lissa said...

setuju dgn sis92..

bendera negara kita siap kena pijak lagi kat indonesia.. padahal ramai org2 indonesia kerja kat sini.. kurang ajar..

EnciK AxixOu said...

entah pe2 la rakyat indon 2..pe salahny mereka majukn negara mereke je..haha

miratun madihah said...

lama tak beli utusan ni, haih

afzalsukasuki said...

haah ada je isu2 yg dorg bangkitkan.tak abis2 nak buat pasal :(

Aduka said...

sblom ni aku kerja di bintulu..
ada gak ler crew dari indon..
org malaysia berapa kerat je..
tp mmg x disangkal lg diorg ni jenis rasist sket..
termasuklah company yg aku kerja..
aku tak bercampur dgn crew2 indon..
aku buat kerja aku.. sbb dh tau mmg diorg ni racist n ske cari pasal..
walopon sesama muslim, aku agak terkilan dgn pandangan diorg thadap org malaysia..
skrg ni aku x kerja lg dgn company indon..
sampai sudah aku maki2 org indon..
otak senak diorg ni..

EpoLღKekunangpelangi said...

Itu akibatnya bila otak letak kat lutut.. huhu. ^^"

Izzaty Ishak said...

Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.

sarah mohamad said...

tengok jugak dekat berita semalam. siap ada sepanduk yg bertulis kita serang sama malaysia. amboi! dah la orang dia byk mencari rezeki kat sini. boleh nak buat taik pulak kan. *terlebih emo* heheheeh

fierul said...

huhu dah lama ta baca paper . sadis tol . hehe

afzan said...

come on, ni provokasi sesetengah pihak je. golongan minoriti je ni. bukan semua.

♥Aien Najwa♥ said...

sile hantar masyarakat indon semule kesane..sangat kurang hajar!!!~~

yen(toka ziizokukuto) said...

orang indon yang datang sini,,,kadang2 lebih brduit dari orang kita,,pelik sungguh,,,

My Life's Journey said...

ummm tak suke la diorang ni sesukahati jer buat kite mcm tu .. kalau kite jahat dah lame diorang kene halau dari sini kan uuuuuuuuu


nasib PEMIMPIN MALAYSIA ni baik ummm

Edy Fee said...

tatau la nape aku ati indon..dr org smp la citer kat tv

Chuu Muqhlis said...

uit3 nana, meh aku blanje kismis heehehe :P

Rara. said...

sedeh bila ada berita macamnie!

mya bajuri said...

seyum kambing :) sentiasa sinis dan bermakna

Bro M.7. said...

kadang2 x faham apa masalah diorang..bukan ke kita ni serumpun, sebangsa..? xkan kita nak jadi mcm Palestin & Israel jugak..?

teha said...

selalu gak bce senyum kambing nie.. hehe

Nurina Izzati said...

tak faham betul dgan dorang... hurm

btw, jom join contest

http://www.nurinaizzati.co.cc/2011/10/contest-saya-suka-nsasia-bioproduk_12.html

Run Away said...

senyum kambing ni dah lama kan...dari sy kecik lagi....best....;d

Klik Sini Untuk Komen