Steve Jobs is DEAD!


Terkejut gak la bila denga berita tentang pengasas gadjet Apple yang hebat iaitu Steve Jobs kini telah mati. Denga cita dia mati sebab barah pancreas.

Hai, sehebat mana pon satu satu manusia akan mati meninggalkan dunia jugak.
orang kata harimau mati meninggalkan belang, tapi manusia mati meninggalkan nama.

Surat khabar The New York Times ada tertulis, "Apple's years with and without Steve Jobs."






p/s : ingat mati adalah sunat :)

10 kaki komen

JIJI YU said...

aku tak pernah tau die ni wujud

syafiqakarim said...

serious?hmmm.dah ajal kan.

sitihanisahali said...

die mati meninggalkan epal.

xde yg kekal kat dunia :)

My Life's Journey said...

Sedihkan dengar khbar ni ..tak sempat die tengok iphone 5 dijual di pasaran .. mcm2 khbar angin tersebar .. ada ckp die mati terkejut sebab kene saman samsung la ..kecian mendiang ..

sop said...

pengasas jer mati.. apple gadjet akan terus wujud.. ramai penimat produk apple :)

yen(toka ziizokukuto) said...

tapi skrang ni manusia mati tinggalkan fb,,blog,,huhuhu,,,

Chuu Muqhlis said...

abes la apple pasni ekekeke

Hanis Azla said...

Rest in peace Steve Jobs.. rasanya mcm baru lagi dgr citer dia letak jawatan dari apple sbb sakitnya itu..

Mohd Izzar said...

may he rest in peace :)

Run Away said...

lor..dah mati..dah sampai ajal la tu..

Klik Sini Untuk Komen