TAG ? apa tuh TAG ? #2

Salam to all readers,

Sebelum nie aku dah jawab soklan yang berbau TAG yang di TAG oleh umi,
yaaa, agak senak perut disitu , btw, thanks umi kerana berjaya buat i terkentot-kentot
padu disini menjawab soklan-2 u..wah gitu.

nak tau jawapan aku ? klik SINI .

Yaa, ini ada satu lagi TAG yang aku kene jawab soklannye. macam biasa...memang perut aku kempis lepas nih baca soklan2 beliau. tahniah ye inciks Alia .


sebelum tuh kene jawab rules die dulu..huhu

You must post these rules.

• Each person must post 11 things about themselves in their jurnal.
• Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer
• You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
• Go to their page and tell them you have tagged him/her
• No tags back
• No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legitimately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people

11 Thing About Me :

1. Anak Malaysia berbangsa melayu bugis+jawa
2. Anak sulong dari 3 adik beradik
3. berumur 24 tahun pada 19987
4. Sangat peramah pada semua orang
5. Suka sangat pada warna biru
6. Tertarik pada lelaki yang caring , honestly , loyal and cute
7. Amat benci pada lipas.
8. Agak pendiam bila pertama kali mengenali seseorang
9. Pendengar yang bagus dikala kawan-2 menceritakan masalah
10. Amat meminati muzik heavy metal, hardcore and pop rock.
11 . Setia pada pasangan ^__^


1.Macam mana kita kenai ?
2.Filem terakhir yang hampa tonton ?
3.Apa yang ada di bawah katil hampa ?
4.Jenama ubat gigi yang hampa duk guna lani ?
5.Boleh dak hampa sentuh hidung dengan lidah hampa ? ce try :p
6.Hampa duk dekat mana 3 jam yang lepas ?
7.Berapa kali deringan telefon yang akan hampa biarkan berdering sebelum hampa jawab panggilan tersebut ?
8.Jika mampu, kereta apa yang hampa nak beli ?
9.Bila kali terakhir hampa teriyak ?
10.Hampa pakai spek mata dak ?
11.Bagitahu keputusan peperiksaan hampa untuk semua subjek secara jujur. muahahahahaha


And my Answers is :

1. Macam mana kita kenai ?
kenai dalam blogger.com jugak :)

2. Filem terakhir yang hampa tonton ?
Real Steel

3. Apa yang ada di bawah katil hampa ?
Hanya lantai (tiles)

4. Jenama ubat gigi yang hampa duk guna lani ?
Colgate

5. Boleh dak hampa sentuh hidung dengan lidah hampa ? ce try :p
tak boleh. kalau lidah panjang, compem boleh, bukan takat hidong, takat kapla pon boleh..haha

6. Hampa duk dekat mana 3 jam yang lepas ?
ruang tamu , tengok citer KL Gengster.

7. Berapa kali deringan telefon yang akan hampa biarkan berdering sebelum hampa jawab panggilan tersebut ?
2 kali..hehe :P
8. Jika mampu, kereta apa yang hampa nak beli ?
skyline..hoyehhhh

9. Bila kali terakhir hampa teriyak ?
dua minggu lepas

10. Hampa pakai spek mata dak ?
tak.

11. Bagitahu keputusan peperiksaan hampa untuk semua subjek secara jujur. muahahahahaha
errrrrr...tak ingat..maap ye.. :P


Soklan aku :

1. Bila dating , ente suka lepak mana ?
2. kalau lah jumpa ular sawa betul-betul depan mata , apa ente buat ?
3. Suka k-pop ka , atau j-pop ka atau M-pop ? (melayu pop)
4. Kalau terjumpe makwe/pakwe hot atau cute ? ente ?
5. Ente pernah tak karaoke depan orang ramai ?
6. Kalau seluar ente koyak, ente?
7. Durian sedap dibuat ?
8. Kalau dapat RM1000, apa ente beli ?
9. Ente pandai masak ? kalau pandai, masakan apa ?
10. Kalau ente nampak anjing gila , ente ?
11. Artis yang ente paling menci ? kenapa ?


Aku tag




p/s : kawan-2, tak nak dah terima tag tag buat masa skg.. letih kapla hotak nak pikir. huhu

17 kaki komen

khairul akmal bin azman said...

tag cam kat fb lak ek..
hehe...


hai pengomen tegar kay!

Chuu Muqhlis said...

nana., org femes mmg salu kne tag hihi., kne twu tu XD

Ratu Lissa said...

hah?? mcm tak percaya je umur 24.. hehe, nmpk mcm budak 15 tahun ;p by the way, thanks for tagging :D

Az Ika said...

skunk game ni dah tersebar luas dekat bloggie2 kan ? :P huhuh . pape pun , jwapan dia terbaiiikk ! :P

syahirooAhmad said...

mana ada nama saya ditag? yes!!! terlepas dari soalan2 tu. Horey!!!!!!!!!!!! ni yang nak bakar mercun tanda hepi!

budak penjara said...

klu aku jrang men tag2 ni..hehe

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh banyak juak soalan yang nana kene jawab kan? uish uishhhhhhhhhhhhhhh ..chayo2! nana:)

gnesop.com said...

wah.. lama x join tag2 nih..
tak sempat sgt skrg kot..
dulu2 rajin lah tag mengtag orag.. huhuhu

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..sy tak kene tag..dah tua2 nie tak sesuai di tag kan heheehhe

mudanya awak..masa depan masih panjang

Run Away said...

tag...memang selalu dengar menda ni...;d

zureen said...

hahaha.. nice! tahun 19987 tu tahun bila? haha~

aleen aiden said...

kite sebaya!keh3

teha said...

hehe.. thnx tag dear.. :)

EmpayarUtama said...

Tak tau le sapa yang start mende nih :)

Edy Fee said...

apa yg ditag nye.hehe

Rara. said...

kalo dah ada skyline tu bawak r aku bambam oi ;)

fierul said...

oke . ak dah jawab suma soklan dgn jayanye .. hehe komen la erk :)

Klik Sini Untuk Komen