Yeayyyy!! saya menang contest !!

Assalamualaikum semua
nampak hemsem and lawa je korang nih
apsal eyhhh ? muahaha

wahhh , firstly nana nak ucap terima kasih yang tak terhingga pada korang-2 yang support nana selama ini dalam ini contest..yobbodabeduhhh.. sayang korang lah ini macam. aaamaaakkk!

Dan tak sangka menang pulak tapi tempat ke tiga. walaupon ke 3, tapi kire bersyukur sebab terpilih oleh cik Sara yang comey lotey ni dalam contest yang dia kasi. tenkiuq dear. emuah..haha..ni first time nih..hoyeh..





okeh, kalau nak tahu detail pasai nie, korang just klik je kat gambar contest kat atas nih.
mana la tahu korang tak cyaa ker... kata kau menipu ker... haih.


k itu jer bai!




p/s : Dapat Rm 10 topup..syok uh!

12 kaki komen

syahirooAhmad said...

tahniah.. tapi jgn lupa. share RM5 hengget kat kita!! skrag!! kata bff

Rara. said...

weh,untung ah kau bam bam! dapat hadiah. nak share skit ;)

yen(toka ziizokukuto) said...

mana ceritanya kak oiitt,,hehe :)

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhh taniah dear ..nana nie memang hebat sebab tu berjaya ..yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. taniah dear. muahhhhhh



psttttttttt nana syer ar 5 ringit hahaha :)

afzan said...

tahniah,dah tak payah nak topup untuk seminggu

Mohd Izzar said...

tahniah..jom share topup..hahahah!

Edy Fee said...

tahiah mnang

khairul akmal bin azman said...

nak gak!

meh hadiah tue..!
hehe

ainie yusof said...

wah. menang jgk! tahniah :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye . suke je ye . hehe :)

Run Away said...

wah taniah eh....;d

Pondok Usang said...

byk tuu.. tak sms kite pun.. hehe..

Klik Sini Untuk Komen