Jerit-jerit jugak, Jangan kasi link FACEBOOK ngko!

Assalamualaikum pepel.










Pasai pa tuh ngan entry ngko ni ?

ade ler. . satu blogger tuh. jerit-2 kat shoutmix tapi tinggal link facebook. pedap aku weh.



Ala biasa la. die swuh like die punya page ar tuh .

huh, malas la,,,lain la die kasi link blog dia ka..bawu nak tejah mejah ni an an .
kot kot blog die lagi hebat dari aku * x la hebat macam ben ashari tuh :p


ok serius weh. Aku naik pedap ngan blogger-2 yang kasi link facebook atau lain
daripada link blog.
ala susah sangat ke nak bagi link blog ko yang super duper hebad tuh ?

yang nak memalu kucing berak kap0r pasaipa. nama pon nak kongsi cerita ka pendapat ka
apa ka, tunjuk je la. bukan luak p0m.

Kalau takat s0wang dua bley lagi ar, nih kalau dah ramai sangat kasi link FB tuh.
pedap gua beb! apsal nak kasih like page k0 tuh. kalau aku tak suka, macam mana?
ko nak paksa ? kasi pelempang la makannya karangg !

Tolong ya, walau bende ni agak small matter tapi bagi aku big matter. tolong jangan buat
aku pedap!

bai!




p/s : dermm! datang bulan! hormon lintang pukang gamaknyer.

15 kaki komen

Chuu Muqhlis said...

lor., dah ujung2 baru aku reti nk sebut pedap tu hahaha. tp lg panas klu org bagi link churp2 o says tu haa sabo je laa

Cik tikah said...

sakit hati kan nana?

yen(toka ziizokukuto) said...

tak pernah lak kena camni
,,sabar kak,,jgn ganas sgt,,hehe

EnciK AxixOu said...

org cm 2 bg penampor je . tampo muke die pakai selipar jepun . kah3

rebellion said...

wohoho, betul2, aku pun tak suka bebudak main tinggal link facebook.

My Life's Journey said...

Hihi nasib baik umi tak der fb hihihi ..

FANTASTIC PIECES said...

hai..
tumpang iklan ya.

blouse, cardigan, dress bawah rm50 including postage.

happy shopping.

TQ.

fierul said...

ak pon ad kne gak .. die bgi link google trus kt ak . agknye die kot y baut google tuh . hehehe ..

Hanis Azla said...

betul juga tu.. bila takde link blog kita nak balas kunjungan pun dah tak boleh kan..

Rara. said...

aku selalu ada dapat link kat shoutmix tu, yang teruih direct pegi jobsonline. aku pon xpaham. apa motif dia letak link mcmtu? hahaha


iklan penaja : gunakanlah kotex ye? hehe :)

sis92 said...

huhu sis selalu kena tau..sekarang ni hati2 check dulu dia pnya nama tu sekadar nama atau g ke fb :P

EmpayarUtama said...

Hehe 'like' la jangan lupa tawwww hahahahahahah

gnesop.com said...

dorang suruh add facebook tu... heheheh

Run Away said...

hhahahaha...betul2...dia owg men paksa2 lak...;d

penyisir rambut said...

laaaa...lepuk sket kat sape yg tggal kan link fb tuh...ngade2 sgt pon..

Klik Sini Untuk Komen