Lega hasrat Tercapai .

Assalamualaikum pembaca-2 sunyi sekalian,
puas hati Malaysia menang dan jadi Juara Sukan Sea Games Indonesia ?

hoho..op coz laa..


Aku pon sama jua , puas hati jugak an ,lagi lagi lagi puas hati bile hasrat aku tercapai.. thanks ye Mak. sebab share sikit wang saku. muahahaha :P




Gambar hiasan : cik goole punya *ala janji gambar camera dia sebijik macam camera aku :P




p/s : eh . . lupa nak bukak cover lens , sebab tu ar gelap jer...haha :P

23 kaki komen

Rara. said...

puiyoh.hang dah ada kamera weh. jelesnya.hehe

Gen2Merah said...

yaa, kejayaan ini adalah milik kita bersama buat semua warga Malaysia.. Tahniah

sahromnasrudin said...

wah!!! awk beli kamera baru erk...

mesti lepas nie puas shoot gambar kan

Run Away said...

wah...best ni....nak jugaaaa.......

NURUL ASHIKIN said...

nana dah ada camera tuh? bestnya.. camera akak x dak setaraf.. tapi alhamdulillah tu ja yg mampu

yen(toka ziizokukuto) said...

er,,,kenapa tetiba rasa jeles,,huhuh

RepublicAku said...

jelessssss yer!

CintaKhadijah said...

wa~~ jeles2.. hasrat hati tak tercapai lagi ni..^^p

Chuu Muqhlis said...

wahhh syioknye nana! slamat berkarya dgn fotografi hehe

zureen said...

zureen nak jadi model awak, boleh? hahhaha!

Cik tikah said...

eh, mne de malaysia menang sukan sea. menang bola je la. hehehe... :P

Saddila said...

jelousnya -____-

Mohd Izzar said...

wahhh, tahniah...nk jgkk...heehe

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya ..nana dah dapat dah? best guna kamera ni .. lebi2 kalau guna lense untuk potrait hihi .. taniah dear :)

sahromnasrudin said...

ohh..mcm tue rupanya...takpe, enjoy wz ur new stuff ya...

acheeqa farhana said...

wahhh..seronoknya...

ntah bila la sy nak dpt jugak..

thniah sbb impian da tcapai :)

fierul said...

woooww .. aku jeles.. jeles .

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

untunglahh! dh dpt kamera lensa kualiti;) pasti gambarnya pun kualiti meningkat!

afzan said...

peh lepas ni boleh petik-petik ni!

seeha said...

mahal x DSLR ni??gmbar dia mesti gempak gila kan??

aisya said...

wahhh.. untungla.. hehe

hitamanis said...

camera hok ni hok yang aku nak sx. tok dpt2 smpa skang. mu dpt dulo ne... baguh2

gnesop.com said...

wah nana
semakin hebat dgn DLSR :)

Klik Sini Untuk Komen