OH! Cinta Muka Bulu

Assalamualaikum adik abang akak gonjeng

err gonjeng tu apa?

tatau tatauu...haha


Best je jenjalan tadi sambil usha usha abam abam emsem kat pesbuk. puyoh banyak bulu..

Jangan salah paham, banyak bulu tu bukan bulu kat kaki dia daa..

Tapi bulu kat dagu die. muahaha.
Walaupon banyak bulu tapi die macho, emcem gak. baru nampak kejantanan beliau teserlah.

Oh ye, tok gegel gegel yang suka abam abam yang ada bulu tuh, aku ade lagu spesel untuk ngk0rang semua, alaa layankan ajew laa..

cekedauuttt!!









p/s : lepas dengar lagu nih terus cirit birit...demm!

25 kaki komen

yen(toka ziizokukuto) said...

hahahah,,,,owhsemm owh,,dah femes dah vid ni

cerita best said...

bebalik pda wahhh segmen blog siapa akan pakjoe pilih.... nk bg tau nie dya kana rajin komen dekat blog pakjoe dpt la siapa akan pakjoe pilih

efa nur said...

woooww..1st time dgr..
hahahaa..gelak guling2 :p

khairul akmal bin azman said...

bulu kakiku teserlah..

Cik tikah said...

tak pernah dgr lagu ni. sebelum tido nk dgr la. hehe..

Gen2Merah said...

wahhh, saya pun ada bulu kat dagu.. tak sangka saya ni macho aa... ekekeke

syahirooAhmad said...

hahha bila tengok video ni teringat kat maharaja lawak mega... afldin dah harun salim bacik.

Run Away said...

wahahahahah....kelakar nyer...;d

Juliet_iRa~" said...

xblh thn dgr lagu ni..

lawak!:P

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

nak gelak dengar lagu tu . haha :)

EmpayarUtama said...

Amboih tak agak-agak hahahahahahah

♥Aien Najwa♥ said...

grrrr..tenet slow seyh ! ~~ =(

acheeqa farhana said...

video cinta muka bulu ni sries kelaka..hehe

YOUsoF said...

Gonjeng = tidak betul. 'Teria kasih" ;D



Tak dengar lagi lagu cool ni. Pc ofis tak ad speaker.

afzalsukasuki said...

ada bulu2 gak?kalau takde kat tempat yf=g sepatutnya..leh tanam :P

DOMU-KON said...

xsuka parody cmnie..

Fara said...

Hiks~

My Life's Journey said...

Hancur lagu ni hihi .. hairan umi ..tapi adik yang nyanyi lagu ni bagi kebenaran buat lagu mcm ni hihi

aisya said...

hari tu 1st time dgr lagu ni mmg rasa macam nk pecah perut gelak..haha!

Pondok Usang said...

wahh... kreatif yg menggubahnya...

Hanis Azla said...

yg ada bulu di dagu itu lebih memikat hati yer nana.. he..he..

Rara. said...

aku suka lagu cinta muka bulu nie. dah banyak kali aku layan.

gnesop.com said...

mmg hampagas... heheheeh

nuruashia ♥ said...

miahahahah..cinta muke bulu..eiuwwww

Gee Jah Noor said...

hahhaa..baru tgk..lawakkkkla..hahah

Klik Sini Untuk Komen