OH! Kaki 'Gajah' tumbuh selepas di potong ?

Assalamualaikum akak-akak, adik abang sekalian.
cihat ? ape, demam ? telan ubat doktor tau tauu ! :P


Kali nie nak kongsi cerita sikit yang di baca kat Harian Metro paper. Sayalah yang baca.
siapa lagik kan.

Ok, cerita dia agak pelik sikit dan luar biasa. Rasa-2 nya kat malaysia belom ada kejadian macam nih. err KO ADA ke ?

Nama pesakit tu Mandy , yang berasal dari London mendapat kuman kat kaki dia, pastu membesar dengan begitu pesat sekali..ok sian kan.


tengok gambar dia, tak sampai hati neng0k nye hah .

Nak tau lebeeeeh detailll , Klik kat gambo kat bawah ni ye pakcik makcik ku sekalian.

Jangan la malas sangat. Banyak timba ILMU itu bagus bak kata budak BAM nih . haha




k daaa!






p/s : awat muka saaya kebas ?

17 kaki komen

azzifarunnurafizza said...

kesian kan?tapi semua tu datang nya dari Allah..

Run Away said...

wah...biar betul..kaki dia gitu.....;d

NURUL ASHIKIN said...

lah siannya dia

si robot comel said...

uihhh besarnya, mesti susah dia nak gerak bukan?

sis92 said...

bahaya ni...huhu

kadang2 kita anggap sakit tu biasa2 je tapi bawa padah :(

EpoLღKekunangpelangi said...

Mesti Nana ni setahun sekali baca paper ni. Kan kan? :P

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh femes owh :)

♥Aien Najwa♥ said...

Ya Ampun..takut nyer tgk kaki dier..kat msia blum ade lagi..mintak2 xkn ade..n mintak2 dijauhkan..errmmm, Nauzubillah..(>___<)..kesian tgk dier..tapi mmpu tsenyum..dlm hati sape tau...

My Life's Journey said...

Aduuu nana ..nape die jadi mcm tu? hrmm nanti umi cari keratan akhbar tu ye huhu ..cian die

Rara. said...

bahaya gila kuman2 nie, **jadi gunalah lifebouy. HAHA


muka kebas? meh sini aku nak tolong picitkan. HAHA

Fara said...

Sedih sy tgk org yg menghidap penyakit misteri mcm nie. Berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul. Mmg ternyata nmpk seksa. Tp kagum sbb mrk positif walau hakikatnya dlm hati, mereka rela dicabut nyawa.

khairul akmal bin azman said...

kuasa tuhan..
hehe
nana makin sihat ke?
miss blog poyoness x?
hahaha

EmpayarUtama said...

Takotnya :(

MataHati @ MH said...

kesian kat dia...
manusia yg sempurna sifat harus mengambil semangat yg ditunjukkan olehnya utk berjuang melawan penyakit

Chuu Muqhlis said...

aku konfius betol ngn penyakit nih @____@

hyz said...

siankan org tu? ujian....

Pondok Usang said...

macam-macam penyakit kan...

Klik Sini Untuk Komen