Segmen cik yuyue : follower bawah 1000

Assalamualaikum to all pembaca-pembaca
yang cutie, mutiey and gojes mojes





Nana tetibe rasa rajin plak nak join satu segmen dari seorang blogger yang agak cute jugak kalo dilihat lah *ayat membodek

Agak simple mimple segmen beliau.

just follow die punye syarat.. KLIK je SINI.

By the way , thanks to cik ji or c.i.k.j.i becoz tagging me for this segmen.

ya i was join that segmen....yaaaaa......haha :P

so guys , jom ar join segmen cik yuyu tuh....kalau nak dapat follower tinggi,
pe kataa korang join sekali..free of charge beb.


nana mau tag :


k tu je, bai!!

11 kaki komen

Chuu Muqhlis said...

eh eh., ni tetibe rajin ke terrajin ekeke

Rara. said...

oh,nana sayang~~ thanks for the tag :)


iloveyou bambam **ni kira ayat apa plak? kehkhek

fierul said...

wahhhh best la dapat join segmen .. aku ta dapt nk join lagi byk ag nk kena BW . hehe :)

My Life's Journey said...

wahhhh umi doakan nana berjaya dalam aktiviti cari follower ni ..amin ..muahhhhhhhhhhhhh

Daddylicious said...

selamat bersegmen...:)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk hehehe

EmpayarUtama said...

Tak sempatlah nak join. Eh komen kat sini ke? :)

mr.syazwan said...

ada segmen2 ye

cool3

=_=

zureen said...

wahhh! all the best!

aiNa yaZiD said...

all the best dear~! (^^,)

Run Away said...

segmen...segmen...bestttt...;d

Klik Sini Untuk Komen