Wordless Wednesday # 11 : Oh kau bernama LELAKI

Klik pada gambar utk tumbesaran hebad






p/s : kredit to Aliff Culen ... SHARE kalau nak :)

21 kaki komen

sis92 said...

kadang2 rasa annoying gila dengan lelaki yg sibuk kononnya nk cari perempuan baik2 walhal diri sendiri pun....mls nk taip :P

JIJI YU said...

aku terus car yg nak wat bini..ape susah

ekabukanmakcikkau. said...

Laki memang camtu bajet hot je memasing . Meheheh, tapi Gerard Way saya baik hikhikhik

Rtp Farra Arisha said...

many people think lelaki baik hanyalah untuk perempuan baik..but i don't think so..kerna kekadang ada yang tidak logik disitu..lelaki jahat pun boleh berkahwin dengan perempuan baik dan sebaliknya :'(

Rara. said...

lumrah dunia laa kan tu. hehe!


sbb itu bercinta dengan oranglain, then kawin dgn oranglain ;)

Run Away said...

lelaki ini yang terlalu mencinta mu..terlalu....eh..eh..tetiba jew kan...;d

yen(toka ziizokukuto) said...

pilih lah seseorang yang bila kita pandang,,,, kita tak bernafsu pun,,,:) kerana dalam nafsu ada syaitan :)

My Life's Journey said...

umi sokong sis 92 .. walau bagaimana pun ..kita semua inginkan yang terbaik dlm hidup ..yeayyyyyyyyyy

fierul said...

ermmm laki yang baik akan dapat perempuan yang baikk .. cmtuh gak dgn perempuan ..lau nak laki baikk jadi la baik .. lau nk perempuan yang baik dia kena la jadi baik dlu ..

♥Aien Najwa♥ said...

betul tu..biasela laki zaman skg..kene cermin dulu..tapi xsemua..=)

Fara said...

Lelaki selalu tak adilkan?

sahromnasrudin said...

kne ukur diri sendiri kalu nak carik yg baik huhuhuhhhhh

NuR 'aQiLaH said...

pompuan yg baik untok laki yg baik ;)

Daddylicious said...

pilih mana yg berjiwa di hati...

syahirooAhmad said...

hahhah.. saya tak! :D

afzan said...

oo aku ingat awek tu bakal isteri. rupanya aku silap konsep. hahahaha!

cikji said...

kdg2 tak adil,lelaki sgt demand n itu ini tp diri sdri,hmm sabo jelah.

tapi prmpuan baik utk lelaki yg baik,
prmpuan xbaik utk llaki xbaik :)

nuruashia ♥ said...

laki nk cari stok awek yg hot2 je..bajet kan...hahahaha..ingt dorang hot sgt ke? hahahahha

Izzat Azri said...

betul3.. haha, suka yg laki nak carik isteri tuh.. nak yg suci je, muahahahah..

Pondok Usang said...

lagu samsons -> Aku adalah lelaki..
Yang tak pernah lelah..
Mencari wanita..

abg takyah komen la ye.. hihi...

NURUL ASHIKIN said...

kalau nak wanita sebaik khadijah ...elok lah rajin2 ke masjid wahai lelaki

Klik Sini Untuk Komen