Wordless Wednesday # 13 : Bersyukur pada ciptaan Nya

Salam 1 Malaysia,
nak p0pia ? haha
merepek sudaa :P

layan gamba bawah ni sat .


Kejadian Allah sudah cantik. mengapa harus tukar ? skg terima la padah .




p/s : oh sengugut datang .. demmm!

18 kaki komen

.: iEyLa :. said...

dah sempurna ciptaanNya dah..xperlu nak diubah.. ;)

khairul akmal bin azman said...

duit le wat cantik kan

tapi sampai bile?

fierul said...

manusia slalu tak ckup dgn ap y dberi :)

sis92 said...

huhu tak minat beliau pun


photoshop menipu kita ;D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

macam2 lah . kan

yen(toka ziizokukuto) said...

lagi cantik gambar yang ada label kepala tu ^^

sahromnasrudin said...

awak dah balik dr berkursus ke??

selamat kembali berblogging ya..

apa yg awak bawa balik dr tempat kursus???

ekabukanmakcikkau. said...

lahhh . aku bapanya lah saluteanzelinazolie yang fake tu . cantik sgtttt hahaha

sis92 said...

rasanya dah komen tadi
tapi kenapa takda..
takpa komen lagi


saya tak minat beliau..

lagi2 bila ada khilafairy yang kononnya jolie malaysia :P

gnesop.com said...

make up boleh ubah apa sajer.. :)

Chuu Muqhlis said...

ni potosop nih ahah!

Rara. said...

peh, make up punya pasal. lain teruih.

MataHati @ MH said...

utk sengugut, jgn lupa mkn pil chi kit teck aummmm!!!

EmpayarUtama said...

Cuba bajet gamba ko pulok nak nengok gak camane dia punya 'fake side effect' hahahahahah

My Life's Journey said...

Biar betul nana? hrmmm bagus2 entri ni

Run Away said...

hahahhaha...yang real tu dah tak seksi dah...;d

syahirooAhmad said...

betul... terima la seadanya.. tok sah la nak diubah2..

sakit senggugut tu hape?

sarah mohamad said...

Semua ciptaan yg Allah buatkan adalah sempurna dah. Orang yg tak tahu menghargai tu lah yang suka mengubahnya.

Klik Sini Untuk Komen