Wordless Wednesday # 14 : What ?


Gambar di curi oleh blogger yang bernama FUKING MALAYSIA.

Wahai engkau , dengan fikiran yang tak matang
fikiran yang tak bertamadun
Fitnah sana sini
Aku harap, engkau mati direjam sampai terputus jasad engkau.

sekian..






p/s : Boleh tahan pemain2 syria ek. cayalah.. haha..errr :p

29 kaki komen

EmpayarUtama said...

Ok tu janji ada gambar rimau malaya orang kenal hehe

zureen said...

kurang hajar betul sape yang buat ni.. mmg sah2 lah tak bertamadun!

zureen said...

pemain syria ranking 15 sayang.. kita ranking 140++

tpi, kira okaylah performance dorang kan? letih kot~

Kazen said...

errrrrrrrrrrrr sape wat nie

Entri terkini | Wordless Wednesday 19 | My New Header

yen(toka ziizokukuto) said...

err????

Pocket said...

rajin nya diorang wat CG niiiii

fierul said...

wooww .. oke mema tak lawa pon uat bede2 cmnie . haish ap la yang dorg dpt bila buat cmnie ..

My Life's Journey said...

Hrmmm orang yg tidak bertamadun je yg buat krj mcm ni .. akai tak da hrmm

cerita best said...

b_bi btl la blog 2.....

hitamanis said...

kuang ajo kan drg nih.. iskkk aku naik angin x psl2 plak dh

aisya said...

xtau nk cakap ape dh.. huhu

TwIstiEs*meSti Mau* said...

haha....aku sula baru tau..haha

wei,,singgh blog aku ehh..kah kah

Phat said...

ni mesti org yang x sedar diri n x bertamadun

hafrawiey ozakawa said...

skrg nh rmai plk mnusia yg wjud bersifat anti kerajaan..jaht btol. mcm hater k.nana..

psal hater tuh.......i mmg luper link die sbb die block!!!!!!so sorry.....hari tuuh nk bgtaw....tp lappy plk buat hall.sory....

Rtp Farra Arisha said...

:'(

Run Away said...

cute pic..opppssss.../tak bek wat mcm gini...;d

khairul akmal bin azman said...

aku!


tetap sokong dr m!


tgk jasa dia..
baru hang pa kutuq..

pembangkang?
tgk kelantan banjir?

de pas bg duit?

xde!!!!!!!!!!!!!

Rara. said...

wuuuuu...blog orang indon yang tak puas hati.

dasaq bangsa takboleh terima kenyataan.

syahirooAhmad said...

mmg sgt kurang hajarr... sudah semakin luntur rasa hormat semasa manusia....

Daddylicious said...

budak2 yg kurang akal fikiran dan kurang matang ...itu jer yg dia tahu....

gnesop.com said...

x matang... isk isks iks

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

macam macam lah . aiseh

sahromnasrudin said...

tq approved sy kat pesbuk erk....


pasal fitnah2 nie jgn diamalkan..nnti leh pecah belah umat kita huhuhuhhhh

EpoLღKekunangpelangi said...

Manusia tak pernah puas dengan nikmat dunia.. kan? :p

cerita best said...

pakjoe nk bg tau nie....blog anda di pilih dlm segmen:wahhh segmen blog siapa akan pakjoe pilih ...syok la 2 hahaha,,esok pukul 9.00am pakjoe akn promot blog anda ...sila buat entry wahhh segmen blog siapa akan pakjoe pilih

afzan said...

propaganda je ni semua. nak seeking for attentionla tu!ptuih!

Chuu Muqhlis said...

org rajin edit hehe

Pondok Usang said...

tak baik kita menghina sesama islam.. =(

syaidatul azwani said...

sakai mne buat benda @#$%^&* nihh . buat blog semata-mata nak buat benda tk cukup akal . nmpk sgt anak-2 jagaan ibu bapa lagi , serious tk matang , pffftt -,-

Klik Sini Untuk Komen