2/12/11

Assalamualaikum para hadirin sekalian,
jemput duduk semua,


Terima kasih lar kerana sudi datang kat sini , buat susah-susah je kannnn.

haha :D

sesat tak masa datang sini ? kalau tak baguslah. lain kali boleh datang lagi yedak ?
*apsal dgn aku nih ?



okok, straight to the point , tepat pada 12.00 am yaitu pada hari ini 2.12.2011 hari khamis malam jumaat, maka genaplah umurku yang ke 2*..hahaha :P

yaaaa, nampak je muka mcam kebudak-budakkan tapi umur mkin lama makin tinggi... atototototoo... takpe janji hidup kene enjoyyyyy *ala-ala puteri nora plak..haktuih :P

Alhamdulillah, masih diberi umur yang panjang dengan rezeki tak pernah putus dari Allah s.w.t.
syukur Alhamdulillah. Kadang banyak jugak dugaan yang mendatang dan juga musibah yang hebat ku terima, sampaikan waktu itu tak berfikir panjang dan hampir membuat keputusan luar jangkaan aku.

Namun, atas nasihat kedua ibu bapa, sahabat dan juga saudara-saudara yang ku kasihi, aku lupakan hasratku itu. Terima kasih tuhan kerana memberi harta yang paling berharga buatku di dunia pinjaman Mu ini. syukur.



So, pada yang meng'wish bufday kat saya tuh, mekacih taww,, cayaaaaaangggg diewwww......huwhuwhuwww :P




ok lah babai!








p/s : nak hadiah boley ? har har har !

29 kaki komen

fierul said...

la brday hari nie ke ?
heppi berday dear . hehe

Gen2Merah said...

wahhh selamat hari jadi ya.. semakin hari semakin meningkat umurr kita kan... all the best ya

Salam

Ada masa singgah dan bagi pandangan tentang template blog saya ya. Terima Kasih

apek poyo said...

laaa..dah miningkat umur kosan eh budak ni hari ni..
apo pun semuga jadi insan yg berguno
dan di panjang kan umur..
happy birthday -24

Fara said...

La...birthday awak ke? Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Dalam usia muda nie, kuatkan azam untuk majukan diri k? jgn sesekali biar diri ditindas/dibuli lelaki. Cari harta sendiri dan jgn hrpkan harta si lelaki untuk maju ke depan.

Eh? Nasihat apakah itu? hahahaha!

ghost writer said...

*aku bukan lah cantik rupawan.tapi aku tetap jugak nak ucapkan selamat ulangtahun untuk kau.

hepi besday.May God bless ur life.

Hanis Azla said...

happy birthday buat nana yang cantik ni.. semoga terus mendapat keberkatan umur hendaknya.. take care yer..

gnesop.com said...

happy birthday nana
moga murah rezeki dan cepat kahwin.. hehehe (joking)

♥AienNajwa♥ said...

besdey kamOo tayunx???..
owkey, Happy birthday, birthday girl..=) success selalu key..

Nur Aischa said...

wahh happy birthday ya sis ;) moga happy slalu n dipanjangkan umur. hee

Chuu Muqhlis said...

hepi besday dear nanana :D :D
ko ni pangkat kakak la ngn aku ., hehe

sori ber`aku ko` :P

mizz shaa said...

apy burthday dear...
lmbat ckt erk....
ope apy claluw...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

hepi besday nana..lu dah tua maa..

hanaahmad said...

happy bornday nana! may Allah bless u. :)

aiNa yaZiD said...

happy besday dear~! mAY ALLAH bless u. (^_^). wish u all the best.

Run Away said...

hapy b'day...semuga apy selalu...;d

Republic said...

2....berapa ....keh3

khairul akmal bin azman said...

ke 24 ??

Ratu Lissa said...

siyes muka sis memang mcm budak-budak.. hehe.. anyway Happy birthday ! disebabkan adinda masih bergelar pelajar sekolah rendah (tahun depan 13 thun), maka tiada hadiah buat kakanda :P

cikji said...

selamat
hari
jadi
nananananana

EpoLღKekunangpelangi said...

Epy besday Nana.. Haa da tua dah tu. Sini tarik pipi sikit. eh? hehe..

Happy2 selalu oke. :)

acheeqa farhana said...

hepi bfday! moga pjg umur murah rezeki..ceria2 selalu :)

teha said...

dear , epy bday :) sori lmbt wish :)

Tapak Kaki said...

kebetulan datang kat masa orang sambut birthday... tak buat party ke kat belog ni.hehehe.. happy birthday ye

hyz said...

heppy belated bezday -)

hafrawiey ozakawa said...

kak nana...im so sorry..x taw psal bufday nh...btw..hepy befday yer akak....may Allah bless u.hehehhe

ekabukanmakcikkau. said...

tak payahlah 2* kau tu . cakap jelah yang ke-24 hahha. ehh kau tua 8 tahun dari aku lah , aku boleh jadik adik ipar kau lagi ahahha

Kazen said...

Selamat hari lahir semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...kita beza 12 hari je :p

Entri Terkini | Rambut panjang, pendek mana lebih kacak?

My Life's Journey said...

Birthday nana ke? lorrrr umi tak tau pulak huhu. Happy birthday cayang ..


umi dokan nana .. semoga apa yang inginkan menjadi keyataan .. dimurahkan rezeki ..dirahmati, dipanjangkan umur serta diberkati oleh allah s.w.t...amin :)

sarah mohamad said...

Sorry nana :( lambat wish. Anyway, Happy Birthday sygsss!

Klik Sini Untuk Komen