Bilalah Encik Nuffnang Handsome Nak kasi BE Nie ?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
Hai blogger-bloggerku sekalian
comey la korang hari ni :P


Kejap je dah masuk 18 Disember ek . Makin lame makin kedewasaan dah aku rupenye, bukan aku 22 tahun ker? hahahahaha..( perasan tuh jiwa nak remaja la konon)

Aktiviti today ? takde buat ape selain mengupdate entry saje, humm, agak jeles tengok orang-2 bergumbira dengan pasangan masing-2 dating sana sini. ada pergi kenduri kawin, ada yang pergi mandi manda dan ada jugak yang tengah merendekkkk..hahahah..

Ok, dah lari tajuk asal. sory.



Aku ternanti-nanti surat cinta dari encik Nuffnang aku nih , haiii, bilalah dia nak kasi BE kat aku, 
Dapat 1 BE pon kire ok lah cik Nuffnang, atlease kamu dah bahgiakan saya tau..hehehehe.
Kadang jeles tengok cik Apit dapat beratus beribu tau . Encik Nuffnang tak adil tau macam nie tau..hehehhehe...

Kalau korang tak tahu dan nak tahu apa itu BE? sila klik >SINI<




p/s : rindu nak gi mandi air terjun..best woooo....

32 kaki komen

aisya said...

sama lah.. huhu.. Bila lah nak dapat BE ni.. huhu

CintaKhadijah said...

ck pon ade doa2 mintak dpt BE, tp traffict blog mcm ape, so it was like..berangan-la-kau-ck. hahaha..

da mengharap BE nuffnang tp mengharap dpt cash out churp2.. lg senang naek fulusnya.. ^^p


tp klo nuffnang nak bg ape slahnye.. kan.akekeke..:p

ILA HonEyBuNNy said...

wakkaka..

sama juga..tengah tertgu2 jugak..ehheheh

kena puji lebih2 neh..ehheh

Cik tikah said...

cik tikah pun dh lama x dpt BE taw. meh nak tlng klik nuff nana. hehe

nasha sanza said...

hehe..samalah malang betul nasib saya..hai sabar jelah..

khairul akmal bin azman said...

mals nak psg nuffng da
wat berat blog je

Republic said...

best ke dapat BE ni...keh3

Bang Chik said...

meh nak jampi..
puang puang puang..
besok confirm dapat..hihi

aiEz said...

tak apa,sabar..pelan2 tunggu..hehe

gnesop.com said...

blom rezeki lagi..
tulis je power2... sbb dorang nilai juga penulisan kita..
sb tu blog yg menarik (dr segi dorang) akan mudah dpt BE :)

Sop punya dah ME abis dah.. heheh

apek poyo said...

huhuhu...soba yo lah..ngan org kerajaaan dio mmg kedokut sikit..mcm den..setahun lobih..baru dapat duo..hahahah

EZAD AMIR said...

keh3..aq dh buang nuffnang dri idop aq..geram ar beb..!!

EZAD AMIR said...

oh ye..i follow..!!

My Life's Journey said...

Hahahaha ..umi pulak .. dh lame tak check kat nuffnang hahahaha ..

cik ika said...

untunglah ade BE..ika ta de pun~~

Pok Amai-Amai said...

Sy suka awak...matang!

=D

Ok, sy tau komen sy tak de kene mengene dgn entri atas tp sy suke komen awak kat entri sy.

♥AienNajwa♥ said...

tula dear..i pown tgh tunggu..HEHE ! ~ lambat betul rase..=P hukhuk..

konde said...

yang sabar ya hihihi


Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

teha said...

kite pon xpenah dpt =='

Aien Not Alien said...

BE? apa itu BE? huhu...

purak-purak tak tahu...


kalau dapat bestkan...hihi..

aiNa yaZiD said...

huhuhuhu...aiNa pun tak dapat BE lagi! uwaaaa.. huhuhu.. jalan2 sini sambil klik nuff kamu dear. =)

Daddylicious said...

hehe nanti dia bagi la tu...

syahirooAhmad said...

i dah tak harapkan nuffnang ni lagi. kecik ati... dah lame join baru bape ringgit.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(padahal salah sendiri.. tak rajin blogwalking.. hehehe)

Tapak Kaki said...

aku nuffnang pun tak da.. nak dapat BE jugak memang tak lah.haha

aleen aiden said...

nuff alin dah lame kelaot.dah lame xgenerat earnings.huuuu

LAici KAng Ais said...

dah tak minat dah ngan BE nih..naik menyampah

roq said...

tnx ye selalu komen kat blog saye....dah mention kat blog dah :)

Gen2Merah said...

saya tak pernah nak dapat BE... tambahan pula saya pun tak tahu BE tu apa kebenda.. ekekeke..

selamat malam Nana

hanaahmad said...

cuba hantar tiket dekat mereka. ;)

sahromnasrudin said...

nuffnang nie dah merajuk kot hahahahaaa

hyz said...

saya pong dahagakan be. huhuhu

EmpayarUtama said...

Pe susah; attach entri ni anta kat Nuff dapat 3-4 BE nanti hahahah

Klik Sini Untuk Komen