Hai Hai 2012, Bai Bai 2011

Assalamualaikum semua






Hari ini ialah hari terakhir kita berada di Disember 2011 yang mana banyak memori-memori suka duka, pahit manis kita lalui. Tak kisah lah bersama kengkawan, keluarga, atau dunia siber di Facebook, Twitter, Myspace ataupun Friendster.------>*minatang nie dah terkubur dah aku punye..haha

Jadi walau sebahagia mana kita atau sepahit mana kita lalui, bersyukurlah dan redhalah ketentuannya .
Kalau tidak, tak ade lah Dia beri kita memori cenggitu...yedakk ?

Aku tahu banyak kenangan yang tak dapat dilupakan...betul ?


Begitu jugak dengan aku , memang banyak kenangan pahit dan manis ku sepanjang 2011 ni.. 
haih *mengeluh jap.


Tapi walau apa pun, marilah kita panjatkan kesyukuran kepada -Nya kerana kita masih bernafas di muka bumi pinjaman Nya ini, bolehlah kita berfacebook lagi, berblogging lagi, bertwitter lagi dan bla bla bla bla lagi..hehehehe


SELAMAT TAHUN BARU 2012 YE KAWAN-KAWAN

hadapi tahun baru dengan penuh SENYUMAN..

Akhir kata dari saya Nana Bam Bammmmmmmmm
*banyaknye m aku..haih





p/s ; walau boboi dapat num 2, die tetap tomeyyyy..ala macam Syahiroo..kan ? Ala tomey tomeeyyyyy :P

13 kaki komen

EnciK AxixOu said...

selamat taun baru wahai cik owner blog . boboi mmg comey . ske tgk datin maimon..hyaha

sop said...

Selamat tahun baru buat nana dan keluarga
moga azam tahun baru akan tercapai

EmpayarUtama said...

Hehe selamat taon baru juga :)

A Crack Mirror said...

nana..betul apa yg nana cakap tu.. plus..kalau xda pahit macam mana kita nak bezakan manis or masam?kan..?

nway..selamat tahun baru too u too..semoga nana n asya juga berjaya dan menjadi lebih baik tahun hadapan..insyallah... friends everlasting na...

~Nana BamBam~ said...

@EnciK AxixOu : selamat tahun baru juge :) haha..nana pon suke datin maimoon :P

@Sop : amin..thanks dan selamat tahun baru juga buat sop sekeluarga :)

@EmpayarUtama : ok..thanks :)

@Asya : betul tu asya :)
selamat tahun baru juga buat asya yer :) Insyaallah..amin.

Nesa Wazir said...

epy new year nana ^^

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

wow! ala tomei tomei akak pakai shawl ;)

hepi 2012 !!

Nabila Mohd Amin said...

happy new year... semoge lebih oke dr semlm.. hihi

Lan Bingka said...

selamat tahun baru! semoga murah rezeki..

tunz said...

salam tahun baru jua untukmu

aiNa yaZiD said...

happy new year sayang~!! =)

SeseDaP RaSa said...

selamat tahun baru.. :-)

Alia Laila said...

Selamat Tahun Baru Kak Nana. Best dapat kenal dengan akak tahun lepas. heee *peluk* :>

Klik Sini Untuk Komen