Kau sedap, tapi lama-lama aku pening!

Assalamualaikum my dear readers,
huhu :P


Haih, minggu nie mesti ada kenduri kendara, Al maklum lah, dah sampai seru, kawin la.
takkan nak tunggu lama-lama yedokk. kang melepas tak sudah, merana badan....

Ohye, cakap pasal kenduri, biasalah la mesti ada makan-makan. ya, sapa tak suka makan kan kan kan. sapa kata tak, itu tipu!
aku tengok ligat je makan, tak tengok kiri kanan belakang depan :P

*ok aku tipu :P


Macam-macam ada , kari ayam ada, masak lemak nangka ada, kambing kari pon ada, tapi kambing tuh kuah die pekat sikit. dan ayam masak merah. sodap.
yang sodap daging kambing tuh. ha ha ha. skali 4 ketul aku bedal. licin mok. oh ye x lupa ada popodam...er maap aku tak reti sebut nama dia sebab sodap! :P


Kenyang je terus duduk jap. tak tahu nak cakap apa. diam lah. And terus salam-salam, masa balik plak.
dan yang terbaik sampai umah terus muntah, sebab penin kepala. oh terbaik!




gambar hiasan dr cik google


Rasakan lah penangan daging kambing yang cukup ohsem. Aku kalau makan x ingat dunia memang macam tuh. padahal kene hadkan makan kambing, sebab ada effect. pening.

oh pasnie kene jaga2. takmoh dah makan macam tu lagi. janji.
dah kene baru lah kata janji la bagai. sebelum tuh main bedal sesuka hati.



ok itu je, bai!






p/s : ada nampak muka macam cik apjal kat kenduri tuhtapi rupa-rupanya cik mat dok sebelah umah kampung den!

18 kaki komen

Mohd Hafiz Zulkafly said...

haha . apis tak makan daging kambing . pelik kan ? hehehe :DD

Kazen said...

haha sy suke mkn kambing, itu hari ade rumah terbuka layan mkn kmbing BBQ perencah black pepper lak tu fuhhh masyukkkk 3 pinggn jalan je..:p

Entri Terkini | Rambut panjang, pendek mana lebih kacak?

Ratu Lissa said...

saya tak suka pergi kenduri. haha <3 kenduri kawen jelah.. kenduri lain-lain semua pergi XD

Daddylicious said...

kambing la best...:)

Gen2Merah said...

saya pun kalau ada kenduri2, rasa nak melantak sampai kekenyangan... ehehehe.. last2 sakit perut... huhuhu...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh kamben..lauk best ni..

fierul said...

hehe ak tak mkn dging kambing . tpi org ckp org yang pnah bedah tak bole mkn dging kmbing nty bekas bedah dia skit .. tak tau la fkta atau mitos semata mata .. hehe

Tapak Kaki said...

aku trauma nak makan gulai kenduri.. terkena cirit naya wooo.haha..

zulhilmi tempoyak said...

skrg ok x lg..??
klu perlukan pertolongan ape2...jerit je nm sy ye..:D

gnesop.com said...

kambing? dulu x makan tp skrg, kira suka lah plak..
setakat pening blom lagi walaupun makan byk:)

aiNa yaZiD said...

kita sama.. makan daging kambing kene beringat. kalau tak nanti pening.. !

hafrawiey ozakawa said...

bkn kew mkn daging kambing senang nk jd gemuk??tapi akak x gemuk pon..pelik..hehhehhe

cerita best said...

blog anda dengan blog pemenag hanya beza 1 komen ja dlm Blog Pilihan Minggu Ini(2) -Yatie Awang

Chuu Muqhlis said...

tu la mkn x hengat lgi hehe

Run Away said...

daging kambing memang best...terutama nasi beriani kambing..;d

Mohd Izzar said...

da sedap mkn...nk buat mcm mna kn..mkn je la...hohoho

norlia ghani said...

tak suka daging kambing. tak sedap. siryes

Nur Aischa said...

wahh dah sedap2 telan smua mknn tgk2 kena muntah balik?? haha sian akak :(

Klik Sini Untuk Komen