Shoutmix Kian Nazak Dan Akan Menghembuskan Napas Terakhirnya Tak Lama Lagi

Assalamualaikum everybodehh


Sekarang dengar kata shoutmix kian nazak dan sangat tenat, betul kah itu ?

mari kita tengok muke die yg tengah nazak tuh...siann.


haaa. nampak dakkk? apa yang tertulis kat highlight kotak merah tuh ?
akan ade Shoutbox baru yg preee....

Ye betul..Dia siap kasi wasiat lagi yuuu , terharu makk nakkk....

 Oh shoutmix ku , aku tahu kau makin hampir ke ajalmu
tapi 1 je aku nak cakap kat kau , terima kasihlah jadi laki aku selama dua tahun nie..
Walau apa pon, jasamu tetap ku kenang sampai bebile...




p/s : baru abis tengok cite Mimpi Biar Sampai Ke Bintang...bestttttt uuuuuuuu :P

28 kaki komen

Gen2Merah said...

ehehehe.. kelakar lah Nana ni.... (",)

saya dari dulu lagi dah buang shoutmix, chat box dan chat segala tu.. dah lah widget ni berat, then pengunjung yg dtg bukan nak baca entri kita..

skadar tinggal jejak kat chat tu ja.. lagi satu ada juga blogger yang ambil kesempatan BW secara automatik guna perisian melalui chat tu... x adil kan

tu yang buang terus.. nak datang blog kena tinggal jejak kat komen... at least entri kita banyak2 jejak2 komen... ehehe

EZAD AMIR said...

Next year shoutmix akn kena kn bayaran kn..
Sy dh buang awal2,ekeekekek...
Mls pkai cbox.

Darl Eqa said...

Tp kan kak nana . Shoutmix baru ta best :O sush na guna ..

~Nana BamBam~ said...

Gen2Merah : hehehe....skg ade yg baru kot..huhu

EZAD AMIR : berat ke pakai shoutmix tuh ?

Darl Eqa : try yang len...akk baru nak jinak2 pakai shoutbox ni haa..

xDer said...

hahaha xpe la.. boleh tinggal jejak kat comment. yg penting pengunjung setia harus ada ;)

khairul akmal bin azman said...

yeke?
kay pasni shoutmix xyah letak la

wat berat je nak load

sahromnasrudin said...

xyah pakai lg senang..sape nak tegur, anta komen je heheehheehhe.....

mcm kt blog sy huhuhhh

nora rashid said...

kadang2, org masuk kat shoutmix kita tu 2 3 kali sehari...nmpak sgt x perasan...main copy paste je kat ctu...dh sgt la BW...smpai x sedar...hehe

afzalsukasuki said...

semua sekarang nak berbayar *sigh

aiEz said...

hee...lepas ni ramai orang komen blog pula sbb nak tinggalkan jejak..aie suka,hee..tp kena la baca entry dulu,hehe..^^

♥AienNajwa♥ said...

hehehe..=) slmt tgl yer shoutmix..selamat dtg cbox..=)

aisya said...

cepat tukar yg lain.. =)

gnesop said...

X der shoutmix, shout lain ada. Heje

Pok Amai-Amai said...

Sysendiri dah tanam hidup2 shoutbox sy dulu. Hahahaha!

~Nana BamBam~ said...

xDer : macam senang kan letak komen je pastu cakap salam kenal..hehe :P

kay : berat ek ..ermm yekot.. :)

sahromnasrudin : huhuhu..a'ah kan..senang.. :)

nora rashid : betul tuh..kadang x pasan gak..

afzalsukasuki : tula pasalnyaa..nak untung kot sebab die da rugii..ahah

aiEz : idea nicee..senang yedaakk ? huhu

♥AienNajwa♥ : yee..selamat2..hehe

aisya : jom tukarr..hehe

sop : a'ah..ahha

Fara : hahaaha..tanam idop2 ke..?

Lan Bingka said...

huhu.. baru perasan

Nur Aischa said...

haha tula kan, aisyah baru jea lps tukar shoutbox ke cbox td oh :D

Chuu Muqhlis said...

terpakse pasng cbox -___-

Hafiz Al-Pazin said...

kesian, hidup tak lama...haaa

EmpayarUtama said...

2 taun meh... lama tul guna... Ni nnt nangis mau abes tisu satu kotak :)

Alia Laila said...

sedih ah dia dah nazak cenggini. haihhh ok dah daftar yang lain dah pun :D

My Life's Journey said...

Nana ni sejak dulu lagi pandai buat lawk ..ada2 je cyg ni la .cute je citer die :)

Rara. said...

laaa,dah nak kena bayaq ke? haih :(



#nana, rinduuuuuuuu :DD

Saddila said...

dila guna yang baru kak . awesome :)
jenama lain :)) *dah mcm jenama kasut pulak dah ha

teha said...

hahhaa ! ade jugak gitu ek ?

Republic said...

dah kuburkan...

A Crack Mirror said...

nananananananana!!!!!!!!!!!!!!!!
tersangat lama asya tak jenguk n tanya berita kamu.. wah3..da banyak perubahan rupanya...alhamdulilah...semoga berterusan dan berkekalan...

asya dah letak ur URL kat dlm list..pasni senang ah asya nak update entry2 nana.. u take care dear...miss u..

~Nana BamBam~ said...

@Lan Bingka : xper..huhu

@Nur Aischa : cbox x best..haha

@Chuu : sian die.cbox x best ler..huhu

@Hafiz Al-Pazin : haha..kesian kesiaann :P

@EmpayarUtama : a'ah..2 tahu,,nanges? x kot..haha*sadis

@Alia Laila : ek? free ke Alia ? mesti kachak kan kann ? haha

@Umi : hehehehe.. :P

@Rara : bayar dah skg nie..adoyai..


#windu ang gakkk!! :D

@Saddila : oh..mesti emsem kan kann ? hehehe

@teha : ade adeee..haha

@Republic : sudah seminggu yang lalu

@Norha : ye sayanggggg..xper nana paham..ngeeeee :P
thanks ye lalinks :)

Klik Sini Untuk Komen