Wordless Wednesday #19 : Adam Danish


Assalamualaikum

Comel tak anak saya nih ? ngeee
Nama dia Adam Danish, baru berusia 1 tahun.
kecik lagi....tak sabar nak tunggu die membesar dengan sihat
macam mummy dia nih..hehehehe

kalau nak baby macam saya pergi kat >SINI<  :)





p/s : maaf x dapat BW and Komen entry korang buat masa skg..sory ye sgt2

14 kaki komen

CintaKhadijah said...

ok. nak jgak.akekeke..^^p

cik ika said...

wee..comeynye !!

MiSs MieRa ♥ said...

sis, mcm mne klau baby dlm game tuh marah ek? apa yg miera ptt buat? hope dpt tlong la ek. XD

Anyyss Shuhaimi said...

ramai pulak yg main game ni..haha!!

Kazen said...

name dh cunm dah...smoga id menjadi insan yg tbaik :)

aiEz said...

la main baby maker rupanya...hihi

My Life's Journey said...

Hihi comel ..babymaker ye ..cutenya ..nama pun sedap :)

Chuu Muqhlis said...

baby alam maya hehe

MiSs MieRa ♥ said...

tpi kann sis, npe tak ada untk ke hri sterusnya? baby tuh asik berkerut jek. nk kasi susu dll pn tk leh.

Republic said...

nak 7 boleh...

Alia Laila said...

tahu tak bahawasanya saya main baby maker sebab entry ini. hahaha. omey angat angat :>

Ratu Lissa said...

adam danish.. nama adik sepupu saya ;)

~Nana BamBam~ said...

CintaKhadijah : ambik lar..kikikiki :P

cik ika : meme comeyy...hehe :P

MiSs MieRa ♥ : kasi die love banyak2...pastu kasi minum susu kat dia..tuka hari pon kene mcm tuh..keep give he/her susu dan loving je..compom heppy la die..

Anyyss Shuhaimi : yekew? haha..saya baru je join..best la pulak :P

Kazen : thanks :)

aiEz : o'ohh..huhu

Umi : hye..hehe..tq yer :)

Chuu : huhuhu

Republic : buleh kot..huhu

Alia Laila : yekew..hahahha :P

Ratu Lissa : eh..yekeww..huhu :P

aiNa yaZiD said...

woah!! cumel gila...nak jugak. =)

Klik Sini Untuk Komen