Maharaja Lawak

Assalamualaikum and peace be upon you all


Lame sudah aku tak post entry yang baru, yelah asyik bz je dengan kerja, sampai xda masa nak update.



Ok lah, hari ni nak cerita sikit pasal reality show kat astro prima and astro warna iaitu, Maharaja Lawak, korang mesti dah pernah tengok Raja Lawak kan, betul tak? ha yang ini peserta-peserta yang menang Raja Lawak 1 hingga 5, korang ingat lagi siapa ? tak ingat tak pe.. biar aku senaraikan nya ek.