Wordless Wednesday #1: Romantiknyewww!









p/s : ex bf aku pon tak berani nak buat cenghitu ! melampau khottt! :P
selamat hari raya semua ^_^

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011


Assalamualaikum readers ^^

Setelah berpenat puasa menahan diri dari makan,minum,ngumpat,isap rokok *bagi yang lelaki, nengok benda-2 yang bukan-2 , kini kita dah pon menyambut hari raya...yeayyyyyyyyyyyyyy sonok nye wehh.. kejap je aku rasa bila puasa bagai nak rak tuh..hahaha..ayat :P ...pejam celik celik pejam celik , dah pon nak sambut raya kan....kejap kan? haha..kang kasi sampai 60 pul0h bulan bawu padan ngan muka haku..hahahaa..oh namohhhh namohhh!! :D






Di kesempatan ini aku nak mintak maaf kepada semua kengkawan blogger aku tak kira tua muda akak apak amak abang adik ka harap di bulan syawal yang mulia ini korang semua ampunkanlah dosa-2 ku ni...yelah cakap kadang main lepas je, kadang mengarut ke hape ke kan...atau kadang wat korang terguris dengan cara aku menulis ni ke atau terpekik terlalak terlolong ke..sowyyyy yeee akak abang apak amak adik yeee.... hehehhehee :P.....kira 0-0 tau tauu :P


Pelita dipasang pelengkap suasana,
Ketupat dan lemang janganlah dilupa,

Semoga syawal diberkati oleh-Nya,
Pastinya aidilfitri bertambah ceria.



Dengan itu Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin dan Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-54 tahun !! happy Merdeka Raya !! ^_^





notakaki : berhati-hati dijalan raya, ingatlah orang yang tersayang bagi mereka yang dalam perjalanan menuju ke kampung masing-2 !

Dapat Kad Raya!! weeee

Assalamualaikum semua,

Saya rasa gembira kerana kawan-kawan blogger saya sudi memberi kad raya nye yang tak seberapa mahal sangat tuh..hahaha * jangan mara ye :P


apa-apa pon thanks la der coz bagi free kad ni...dah la comei, macam khau juga la comei nye * bodek.. sweet je tengok kan..kannn

Thanks jugak sebab susah-susah je nak bagi. . sebab nak balas balik memang x dapat la sebab malas..hahahaa.....nie memang dari dulu ada sifat macam nie, kadang tengok mood jugak nak jadi rhajin nyewwww :P

Final Destination 5 3D: AWESOMMMMEEE!

Assalamualaikum peeps,


um, i don't know how to start it but firstly i am so happy, u know what it is ? :P
sebab kita kan sudah berpuasa selama 26 hari , tinggal 4 hari je la nak raya. Korang seronok tak ? kalau seronok sila hangguk2 kan kapla korang skg !! * sowy,,saje je..haha.

Persiapan raya pom ontheway , macam cookies, langsir, cadar dan cat dinding dah settel , cume baju, kasut, makeup and accessories belum ..haih sedih plak haku weh...


Ayat-Ayat cinta selepas kahwin

Assalamualaikum olls ,

Tak tahu dah nak update apa, tapi kat bawah ni nak kongsi sikit lawak..*tak lawak buat-2 lawak ok tentang sepasang suami isteri yang dah berumah tangga..

Sebelum kawin, bukan main dok puji-piji, sayang-sayang,,,
tapi bile dah kawin ??? humm hampehhh..selalu lelaki la yang buat hal, betul tak ??


hahahahaahah..sowy ye boy kalau terasa..uhuuuuu :P



dah baca, pastu komen2 sikit, tak nak komen tak pe lah..


namoh kawan :(

TAUFIQ AZHAR Said = '' hari nie saya nak ajar korang semua pakai hijab ok''

Assalamualaikum and peace y0 ^_^

entry kali ini cukup cukup menarik buat korang semua. ekpecialy for gurls.

kenapa ?

sebab ia adalah satu tutorial yang agak menarik jugak untuk perempuan-2 di luar sana mengetahui cara cara memakai hijab seperti inciks Taufiq Azhar nih . er siapakah beliau ?

nak tahu ?

Sayang kat kau lah inciks Harimau!!

Assalamualaikum semua

Pejam, celik, celik pejam, celik pejam umat islam telah berpuasa sehingga hari yang ke-21 .
Rasa sedih pulak bila bulan Ramadhan nie nak tiba ke penghujungnya. . oh sedih bukan kepalang.

Nak buat macam mana, harap-harap segala amalanku diterima oleh-Nya . Aminnnnnn. ^^

ok, berbalik pada tajuk entri saya diatas, saya sungguh sungguh terharu kepada incik harimau saya sebabbbbbbbb...diaaaaaaa...... ngeeeeeee...... *buat muke senyum yg bajet cute


200 follower Giveaway for you !

Salam peeps!





wah, syukran la kat korang yang dah ikhlas hati untuk mengikut saya di blog yang tak seberapa la sangat nih..haha.. dan dengan itu saya nak bagi giveaway kepada follower saya yang bertuah itu, dan orang itu adalah

Kisah Mentega Golden Churn Tidak Halal

Salam Semua ,

Pasti ramai yang dah tahu kan pasal mentega GCB ( Golden Churn Butter ) yang tak halal. Ramai juga dah ceritakan kat post-2 entry masing-2 tentang kes ni , Haih kesian kat warga-2 sarawak yang meniaga kek lapis merasa kecewa kerana mentega atau butter yang mereka gunakan adalah tidak halal.

Nak tahu lebih lanjut sila baca di bawah ini sampai habis ye, JANGAN MALAS !




5 Ayat Yang Biasa Diucapkan Oleh Wanita/Perempuan

Bismillah,

Salam semua ,

Kadang kita mesti nak tahu apa kata-kata yang biasa perempuan cakap kat lelaki kan? kat bawah nie ada 5 perkara yang memang biasa orang-orang perempuan diucapkan :-

*tidak saya yer :P


Fida jatuh hati pada Mamat Sepah ?

Hai readers ,

Apa kaba ? korang sihat ? ngeee , saje sibuk-sibuk tanya kaba pulak kan.. Nanti korang kata aku sombong pulap :P .

Em , puasa macam mana ? cukup tak 12 hari untuk 12 Ramadhan ni ? kalau cukup , Alhamdulillah la , pahala tu , mas0k syurge nanti....kot..huhu

Ok , saya taknak lar membebel banyak-banyak nanti korang boring pulap..
korang kenal tak Fida ? ala Rafidah Ibrahim pemenang ''pencarian Siti Nurhaliza mencari bintang pantene 2007'' tu ...yang pakai tudung tu la..yang kiut miut tu....tu tu tuuu..huhu..
em kenapa dengan dia ? haaaa, nie yang nak kasi tau nih , dengar-dengar cerita la kan , dia sudah jatuh hati sama itu Mamat sepah yang menang program realiti Astro Warna hari tu Maharaja Lawak 2011 , kenal tak ? kalau kenal bagus, senang sikit nak cerita..huhu.


UFO kat Switzerland ?? betol ke ?

Assalamualaikum All

Nie, ada cerita sikit nak khabar kan kat korang-korang semua , kalau dah tau tu, tak mengapalah , tapi yang belom tu , mai sini dok dekat-dekat sikit , ada la aku dengar cerita yang kat Switzerland ada UFO lalu. . Haaa ? betul ke ade UFO ? dorang tak detect ke benda tu ek ?