Haku pergi dulu....bai bai !

Assalamualaikum all,
sehad?

sowi ar, baru nak jenguk umah aku yang dah na berabok nih.
Bz jap ngan keje sama hal keluarga.. haiya. untung aku ni ...an an <--------poyos


dan sowi gak ar sebab baru nak update entry..aku tau korang misti windu kat aku kan kan kan ?
eleh tak payah ar nak geleng geleng kapla korang tuh..aku faham akan kerinduanmu padaku..uhuk2...cewahh gituwwww <------- ayat nak minta penampo dah tu...

Impian #5 : SPONTANEOUS THURSDAY


#teringin nak ada satu menatang nih .
hemsem dan segak bergaya di sukai ramai.
lebih hemsem kalau awak bagi satu kat saya. :P

Wordless Wednesday #6 : Hot Model Must See!!

Salam semua everybodehh,
sihat ? peacee yo ^_^

korang layan ja keh...bai2 :)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


1. JIJI YU 2. Izzar 3. syaHIRooAmAd 4.ekabukanmakcikkau


mereka best, sporting, friendly and cool :DDDDDDDDD







p/s : tadi tengok majalah REMAJA, perghhh nampak ! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ ! punya blog..ada muka surat 133..tak caya ce tengok...kene beli dulu la majalah tu..edisi 1 oktober tau.


.:: Ko kata aku pelik tapi Ko lagi lah PELIK ::.

Assalamualaikum yu ols ,


Tak tau ar, sejak aku dicop minah perasan hari tuh , ramai geng-2 budak tuh turun nak jadi geng dorang pulak . Aku punya la gatal perutku mendengo ayat bebudak tuh , mana taknya beb , umo aku ngan bebudak tuh bezo bebeno , dah kire pangkat kakak adik dah .

I am Proud to be 'CALL GIRL'

Salam semua
Hi everybodehh :P


Bertemu kita lagi di rancangannnnnnnnn.... <-------------merepek suda budak nih!

ok ok! lupakan.

Korang dah baca akhbar Metro Ahad hari ni ? dah ? kalau dah baca ok la
yang belom ? ok, aku hari ni nak share cita sikit pasal tajuk berita Bangga jadi 'call girl'.

Muka depan lagi yuww terpampang gamba adik beradik yang terlibat aktiviti
yang tak bermoral tuh...sambungan cita mukasurat 10 & 11. pi baca skg!

SMS Hampeh!

Assalamualaikum everybodehh,
jawab tau, tak jawab dosa, dah jawab cayaaaaang die..hekhek :P


Nak tau dak, ati aku dok panas je dari semalam sampai la skg ni. grrrr!

Mana taknye, semua pasal ada satu mamat yang teramat poyo dan sengal ntah dari planet mana ntah ngato( hantar) satu SMS kat aku. Konon-2 nya sms cintan ar letew, tapi gupenye...haram.

nak tahu mcm mana bunyik nye ?

LUCAH-- !

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Sila jawab, kalau tak jawab DOSA, kalau dah jawab SAYANGG lah!! *gedik

Entry kali ni nak, haku nak kasi korang kayan ja cerita kat bawah nih!!
Versi LUCAH kot. muahaha! hentah lah.. korang nilai ar sendiri keh.

Wordless Wednesday #5 : Doodle


Doodle nie cik apit yang tomey lotey nih yang buaddkan...omey omey tak ?
kalau nak suwoh cik apit buad kan tok korang pom boleh ajew.
sebelom tuh tengok kat sini dan sini dulu, dah jatoh hati and suka, baru ambik, tapi kene bagitau dulu, jangan men ambik sesuka hati jep.

jangan lupa follow la sekali beliau tau. baru friendly..ahakss :P
k bai!.

Wordless Wednesday #4 : Baju Kahwin Memey RM7.2 Juta ?!

Assalamualaikum semua,
salam 1 Malaysia.



Jom layan gamba dulu keh.....

KARAK BERHANTU


Assalamualaikum,
tak jawab dosaaaa, dah jawab, saaaaaayaaanggg korang..hikhiks



Lama bebeno tak hapdate kat entry nih.
Pasai tijew yang menyelubungi ku sejak duamenjak nih. haiya.

Windu tak kat i ? kalau windu angkat dagu skg! *tetibe

Entry kali nie nak cita sikit pasai kawasan yang memang digeruni para2 pengguna jalan raya,

almaklumlah sejak filem karak keluar hari tuh, ada lah segelintir mak jemah, pak james rasa ngeri dan ngerun nak lalu kawasan tuh. kata mereka ''berdiri bulu kaki tau jahhh oii!''.

Kitak Lawa Lah!!

Assalamualaikum
tak jawab dosa, kalau jawab, saaaaayaaanggg dieeee..
*eeeee. tetibe..hikhik


Sejak duamenjak nih, bz sikit ar dengan keje, kadang kuar 8 pagi, balik kul 10 malam pon hada,
padahal keje pembantu cikgu tadika je kot.

Tapi keje mengalahkan cikgu..hahaha.
Mana taknye, minggu nie sibok dengan majlis sambutan hari malaysia+kemerdekaan+jamuan raya+majlis hari jadi. Mak datok, padat bebeno masa haku dalam 1 hari tuh. Sehari sebelum majlis tuh, kena balut hadiah-2 bebudak, pastu kena listkan senarai budak yang masuk pertandingan pakaian beragam, sajak, nanyi lagu patriotik dan raya, hayoo..fening beb.

Change New Header Lagi #3 SPONTANEOUS THURSDAY

Assalamualaikum,
Salam 1 Malaysia semua.


Wah, tangan rasa gatai pulak nak tukar header baru. Dulu punya header ase nyampah pulak.
Terus simpan dalam stor. semak je..hahahahha :D


Yang lama punya gupanye macam kat bawah nie , haa silalah nengok,

Wordless Wednesday #3 : Opocott!


Assalamualaikum semua,

sory sory sory sory sebab lambat hapdate post.
Ala, paham-2 jelah bila time bulan mengambang rasa takde mood nak menaip. leceh bak kata mak haku.

Ada satu gamba nih, curi dari encik google..
kelakau gila pon hada.
terkejot pon hada.

korang usha kat bawaH nih !


















tanjat gegurl tau.
hapa mende nih ? wat lawak sarkas ke hapa ?





p/s : ajak kengkawan korang dan dapatkan rewards hebat kat SINI

Symptom Penyakit Gila

Salam,

Jangan peliks
Jangan heran
Jangan cakap ''haaa?''

Sebabnye, memang gini la aku kalau penyakit gila dah nak datang
So korang jangan layankan sangat aku, wat derk je.
Nanti tak pasal-2 ada yang kena makan satgi.

Shawl BABI!! TERHANGAT TERHOT TERLAWA !

Assalamualaikum,
tak jawab dosa, kalau jawab sayaaaaaaaaaaaaaaaaang die :P



Entry tok hari ini spesial untuk kaum2 hawa yang bertudung.

So please PAY ATTENTION ye sayangs.

Pasal cucur Udang ko nak KECOH !!!


Assalamualaikum semua


Happy Saturday yep..ngeeee

Tajuk entry bukan men lagi an . Adalah nak cerita sikit pasal budak nih. Emo tak tentu pasal.
Sebab die tak puas hati kat seorang peniaga lelaki yang sedikit berusia dari dia kerana cucur udang.

Ntah hape hape ntah budak tuh, pasal cucur udang pon nak kecoh-kecoh. Kalau ko nak cucur udang best, lebih baik ko buat sendiri la dik.. Tak payah nak kuangajo sangat kat p0kcik tuh.

How Malaysian Are You ?


Assalamualaikum korang semua yang cantik lagi hemsem begaya,
Salam 1 Malaysia.
cewahhhh.......


Haa...tengah kembang lime pul0h saat la tuh an an an. . . pantang kene puji sikit...kembang semangk0k korang...

Nie, nak tanya sikit ar, ala bukan banyak mana pon, kang tanye bebanyak korang nie
bukan nak jawab kan? betui dakk?

Korang nie kan anak Malaysia yang macam mana ek ? macam gitu ke, macam gini ke, hapa ke? nak gak aku tau an an ann..Dalam hati mesti korang cakap, ''aku anak malaysia yang bebas dari penjajah la, macam hapa lagi ?''

KAU VAMPIRE!! PERGI JAUH-JAUH!!! #2 SPONTANEOUS THURSDAY

Assalamualaikum readers,

Happy tak beraya ? op coz heppy kan sebab korang banyak pat wet aya an an an ? *jeles
haku pulak ? satu jadah syiling pon tarak. untung haku kan? hahaha :D

Skang dah masok hari raya yang ke sepuloh syawal an an. Kejap je an an...annn..*sengal
apsal pulak banyak sangat an an nie ? agrrrr..dem !

Wordless Wednesday #2: Cinta Budak Sekolah






notakaki : jauhilah perbuatan ini kerana sesunguhnya nabi tidak mengaku kita sebagai umatnya.

CONTEST= Kenangan di hari raya


Salam readers,

Aku dengan rasa suka hati suka limpa suka perutnya nak mengjoin itu satu contest lah, ya contest, setelah kian lama berkepuk masamnya aku tak join apa-2 contest.

Tak tahu apa mimpi haku nak join, kena rasuk oleh shaitan yang direjam ka hapa. . . muahaha..*statement ta bleh blah!

ok sebelum aku merepek marapu lelebih, baik kita tengok apa la syarat-2 kalau nak join contest yang mahal nih * er mahal la sangat..opp sowi tuan tanah kedaung :P
nak join apa-2 contest mesti ada syarat-2 nya, mana bleh main sapu je kan.

Sebelum dan selepas bercinta- Orang klate dan orang nogori

Salam semua, salam 1 Malaysia .
*tetibe


Yes, mood raya gue sudah abis ar der , skang dok melang0k je kat humah tak de buat ape .

Jangan kata kengkawan sekolah nak datang beraya, kanak-kanak ribena pon haram, langsung tak geti-geti ke hape nak beraya kat humah aku ni.

Tau la duit raya belambak, eksyen je lebih.. pandang jeling-jeling pon dah tak sudi yer ?
Lantak khau la dek . AKAK tak kisah pom.. :D

By the way , *bajet

Aku ada nak kongsi sikit al-kisah sepasang suami isteri semasa bercinta dulu-2 sebelum kahwin dan selepas kahwin punya bercinta...

Kalau rajin, sila la baca sampai habis ye , kalau MALAS , MALAS nak layan ngko. !


Berita Tergempar!!

Assalamualaikum readers


Rasa-rasanya dah masuk hari raya keempat kan kengkawan? cepat beno masa berlalu yee. .
Macam baru semalam je sambut hari raya pertama..muahahaha.

Orang-orang KL yang berkampung kat kampung halaman masing-masing pon dah sibuk packing barang untuk balik kat umah (KL) masing-masing. Jalan raya peh tak payah chakap la bhai, dah macam keretapi barang ku tengok, bersusun...... jela sejelanya lah.


Kelahiran video bongsu yang comel #1 SPONTANEOUS THURSDAY

Salam semua,
Taqaballahu minna waminkum,
atau Selamat Hari Raya Aidilfitri.



Tadi baru je mengupdate video untuk keluaran khas untuk hari raya, yelah dorang sibuk-sibuk nak buat video tentang perasaan menyambut hari raya kat youtube, haku pon nak jugak. elehh lantak la nak cakap aku nie poyo ke hape ke ada aku kisah? muahahaha.. janji akaun aku suka hati aku lah.... :D

sudi-sudikan lah menonton ya adik-adik comel abang-abang hemsem kakak-kakak gojes mojes ye,
dah tonton harap komen kutuk atau hapa-hapa je lah, lantak korang la, aku tak kisah..muahahaha !


tekan pause untuk kepuasan maksimum semasa menontonnya semula.