Wordless Wednesday #15 : STOP SMOKING!

Assalamualaikum w.b.t

Mari kita renung-renungkan, dan selamat beramal ('',)






Jin suka kepada orang yang merokok kerana rokok mengeluarkan asap dan asap itu adalah makanan jin.






p/s : kunyah singam (chewing gum ) lagi sodap..umhhh...nyummy :p

Undi saya taw = BOBOI

Assalamualaikum,
auuuucakkkk! pong kapongg..!!
*sewel


Haaaaha , amacam hari selasa nih? mood ada okay ka cik adekk maness? cik abam hemsem?

Kalau xda tuh sila buat-2 ada, sebab aku (maaf penggunaan ''aku'' kalau korang tua dari aku)
nak korang undi-undi cik abe sorang kite nih. hohoh.

Ala korang kenal la beliau nih, sangat-2 kenal hokeh, kalau x kenal korang dari zaman purba kelas 3! harap maklum!

TIADA KATA #7 : Malingsia ?



Wahhh segmen blog siapa akan pakjoe pilih

Assalamualaikum sedare sedari yang tengah dok membaca
laaa nieeee.....

Maap kan patik kerna patik agak terlalu sibok dengan aktiviti luar patik wahai tuanku-tuanku sekalian.

hahaha.

adeh macam apa daaaa..

okehokeh, balik pada tajuk sebenor keh.

Wah, tetibe terpilih pulak dalam segmen oleh pokcik kite nih haa,
syarat2 nye senang je, kalau kita rajin komen setiap entry-2 pokcik tuh, haaa terpilih la dengan keikhlasan beliau.

Thanks ye pokcikjoe, sebab memeilih saya. Ya saya akui , saya memang suka mengkomen-komen entry kengkawan blogger saya.. hekhek.

Dan mintak maap sebab tak dapat nak reveiew balik tajuk entry segmen pokcik joe tuh? aiyaaa...sebab tada jumpa wooo.... help me pakcik...thankss :PP







p/s : aku tau korang rindu sama aku, okok, rindu korang jua.. :P

Wordless Wednesday # 14 : What ?


Gambar di curi oleh blogger yang bernama FUKING MALAYSIA.

Wahai engkau , dengan fikiran yang tak matang
fikiran yang tak bertamadun
Fitnah sana sini
Aku harap, engkau mati direjam sampai terputus jasad engkau.

sekian..






p/s : Boleh tahan pemain2 syria ek. cayalah.. haha..errr :p

Lega hasrat Tercapai .

Assalamualaikum pembaca-2 sunyi sekalian,
puas hati Malaysia menang dan jadi Juara Sukan Sea Games Indonesia ?

hoho..op coz laa..


Aku pon sama jua , puas hati jugak an ,lagi lagi lagi puas hati bile hasrat aku tercapai.. thanks ye Mak. sebab share sikit wang saku. muahahaha :P




Gambar hiasan : cik goole punya *ala janji gambar camera dia sebijik macam camera aku :P




p/s : eh . . lupa nak bukak cover lens , sebab tu ar gelap jer...haha :P

Kita Juara = Harimau Malaya

Assalamualaikum cemua
tak jawab doseee, dah jawab sayaaaaaaaaang diyew taww
hikhiikkk :P


Wahhh, akhirnya setelah menahan 'kesakitan' jantong, limpa, usus, paru-paru dan hati baru rasa lega daripada gejala-gejala tersebut.

Pasai pa ? alaaaaah dah orang-orang sawan dok teriak gol sana gol sini tuh la.

OH! Cinta Muka Bulu

Assalamualaikum adik abang akak gonjeng

err gonjeng tu apa?

tatau tatauu...haha


Best je jenjalan tadi sambil usha usha abam abam emsem kat pesbuk. puyoh banyak bulu..

Jangan salah paham, banyak bulu tu bukan bulu kat kaki dia daa..

Tapi bulu kat dagu die. muahaha.
Walaupon banyak bulu tapi die macho, emcem gak. baru nampak kejantanan beliau teserlah.

Oh ye, tok gegel gegel yang suka abam abam yang ada bulu tuh, aku ade lagu spesel untuk ngk0rang semua, alaa layankan ajew laa..

cekedauuttt!!









p/s : lepas dengar lagu nih terus cirit birit...demm!

Apa Pon Tak Boley # 10 : SPONTANEOUS THURSDAY

Kerja, kerja kerja,
semakin cemburu padaku,
tiap kali menegurku,
jangan leka padamu.
Sampaiku lupa pada temanku.


DEM!!





p/s : x ci langsung lah...nak gak bebel-2 kat entry :P

Wordless Wednesday # 13 : Bersyukur pada ciptaan Nya

Salam 1 Malaysia,
nak p0pia ? haha
merepek sudaa :P

layan gamba bawah ni sat .


Kejadian Allah sudah cantik. mengapa harus tukar ? skg terima la padah .




p/s : oh sengugut datang .. demmm!

Jerit-jerit jugak, Jangan kasi link FACEBOOK ngko!

Assalamualaikum pepel.




Hai blog , hawau yu ?

Assalamualaikum adik-2!!
eh ehhh...silap puleeeee
Assalamualaikum kepada pembaca-2 ku yang agak setia
kalau sangat setia p0m boleh jugaakkk..haha :P

Wahhh . . baru nak muncul kan aku kat blog ni. Baru la nak gatel-2 tangan nak apdet entri kat sini. Tengok ar kat sinih , behab0k sana sini . tebal die dah macam hutan tr0pika dah .

Ohye , kowang semua sihat tak ? miss me yee ? oh mekacihh bebanyak ye..hakhak :P
i miss u to many many lah..hekhek :P

Ok lah, macam biasa , saja nak tahu kabar kengkorang semua , harap kengk0rang semua eppy golaki ar ek. takde sedih medih , suram muram keh. Id0p mesti kene enjoyyyyy macam trademark puteri Nora tuh.. haha :P

k bai!



p/s : semalam makan apa ntah sampai pening2 dibuatnye. hmmm

Membusy kan diri , oh miss you many many lah

Assalamualaikum readers ,
ala tomey-2 die jawab salam titwe nih..huhu :P

Haiya, semalam aa (khamis 10/11/2011) waa sulah (sudah) ketinggalan itu spontaneous thursday oo.. manyak(banyak) sedihh ohh !! tadapa , (tak mengapa) bukan matii oo..haha :P


sory sory, dah merapu plak tetibe.. sila abaikan :P

Start hari jumaat iaitu 11/11/2011, aku ada kursus pendidikan pra sekolah kat pekan batu.
hoihhh, sonok weh bakal jadi cikgu tadika nihh..haha :P

Pasni sibuk ar aku selama 3 hari. hum.. kepada korang-2 yang dah mengomen aku kat setiap
entry-2 aku...oohh makasih bebanyak dan maaf sekiranye tak dapat membalas yer..

Aku janji. lepas balik dari kursus, aku akan merajin-rajinkan diriku untuk balas jejak dan komen-2 korang yang super best tuh..haha terbaekkk ! :P



k itusaje bai !




p/s I : rindu kat kengkawan :(
p/s II : Sonok dapat angkat EOS550D haha :P

OH! Kaki 'Gajah' tumbuh selepas di potong ?

Assalamualaikum akak-akak, adik abang sekalian.
cihat ? ape, demam ? telan ubat doktor tau tauu ! :P


Kali nie nak kongsi cerita sikit yang di baca kat Harian Metro paper. Sayalah yang baca.
siapa lagik kan.

Ok, cerita dia agak pelik sikit dan luar biasa. Rasa-2 nya kat malaysia belom ada kejadian macam nih. err KO ADA ke ?

Nama pesakit tu Mandy , yang berasal dari London mendapat kuman kat kaki dia, pastu membesar dengan begitu pesat sekali..ok sian kan.

Segmen cik yuyue : follower bawah 1000

Assalamualaikum to all pembaca-pembaca
yang cutie, mutiey and gojes mojes





Nana tetibe rasa rajin plak nak join satu segmen dari seorang blogger yang agak cute jugak kalo dilihat lah *ayat membodek

Agak simple mimple segmen beliau.

just follow die punye syarat.. KLIK je SINI.

By the way , thanks to cik ji or c.i.k.j.i becoz tagging me for this segmen.

ya i was join that segmen....yaaaaa......haha :P

so guys , jom ar join segmen cik yuyu tuh....kalau nak dapat follower tinggi,
pe kataa korang join sekali..free of charge beb.


nana mau tag :


k tu je, bai!!

TIADA KATA #5 : Korban







p/s : aku korbankan topup kat adik aku RM 5 hinggit..wuaaaaa :P

(nak tahu cerita yang syaa menang contest tuh ? klik SINI )

Cuti-cuti dan Selamat Hari Raya Qurban

Assalamualaikum korang cemua
cihat ?

maaf ye sebab kadang less hapdet..ala majok plak chayang-2 kitew nih.
buzy buzy and buzy arh.

bukan tak nak jejak korang, tapi tiada masa ar sebab masa tuh selalu cemburu buta kat nana. ntah napa ntah beliau tuh..





aPe2 pon lepas 3 hari nih nana jejak bali keh...

oh ye, selamat hari raya aidiladha buat korang semua.

berhati-hati kalau balik kampung tuh. jalan raya sesak kot. :)




p/s : raya lagi...lelame kembang semangk0k gue :P

TIADA KATA #4 : Dengki si YAHUDI!!

klik untuk pembesaran hebad!



p/s : korang kene buat, jangan tengok jer! capai 1000 nti di delete.